נשירת שיער לאחר דיאטה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער לאחר דיאטה...
    ליהי
    24/11/2011

שלום,אני בת 21 ויש לי נשירה חמורה מזה חצי שנה בערך (ואולי אף יותר)
    אני כבר ממש מיואשת ואובדת אצות...
    לפניי 8 חודשים בערך התחלתי לעשות דיאטה (אני לא שמנה או משו, שקלתי אז 55, אבל רציתי לרדת ל-50 ) ועשיתי דיאטה לא כל כך מאוזנת.. אכלתי 2 ארוחות ביום, והלכתי פעמיים בשבוע לחדר כושר , התאמצות ממושכת במשך שעה כל פעם.. ואחרי חדר הכושר רוב הפעמים לא הייתי אוכלת..
    אני לא בטוחה שזה קשור לזה , אבל זאת הסיבה היחידה שעולה לי לראש....
    עשיתי כבר 4, או 5 בדיקות דם בהן נאמר לי שהכל בסדר, אין חוסרים ואין שום דבר חריג..
    למרות זאת אני לוקחת תוספי תזונה -סטרונג הייר (כי איני אוכלת כלל פירות וירקות) ואולי בכל זאת יש לי חוסרים בגוף....בינתיים אני לא מבחינה בתוצאות....
    מה לעשות לעזאזל?! הנשירה לא מפסיקה.. הגעתי למצב שאני אפילו לא יכולה כבר לשים את התוספות שיער שקניתי במיוחד (ב700 שקל!) כי השיער נהיה ממש דליל, והקליפסים של התוספות בולטים מהקרקפת....
    זה כבר ממש מייאש....
    תוך כמה זמן בערך שיער יכול לצמוח מחדש למצב של שיער מלא וארוך?
    השיער כרגע ממש איבד צורה (משיער שופע ,גלי, ונפוח נהפך לשיער מדולדל, חסר צורה ונפח) אני שוקלת כרגע גם לגזור את השיער לקרה שלפחות יראה נורמלי יותר... האם זה יכול לעזור לשיער לצמוח שוב בריא יותר?
    אודה לכם על התשובות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער לאחר דיאטה...

הוספת תגובה

• נשירת שיער לאחר דיאטה... - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    28/11/2011

ליהי שלום,
    במידה ובדיקות הדם תקינות לרבות מחסני ברזל (פריטין) ןותפקוד בלוטת התריס
    ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיפיון אופי הנשירה.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו