מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער בהריוןליאת01/12/2011
אני בסוף חודש רביעי ויש לי נשירת שיער רצינית,האם זה נורמלי,
עשיתי את כל הבדיקות והם תקינות.לא חסר לי כלום.
ממה זה נובע?
מה ניתן לעשות?
האם זו תופעה ידועה ,זה נורמלי???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בהריון - תגובה
אפרת בן נון04/12/2011שלום ליאת
זה בהחלט נורמלי שגם בחודש רביעי תהיה רמה גבוה של נשירה הגוף שלך עובר שינויים הורמונליים ,והעובר צורך את מירב הויטמינים מינרלים וחלבון הדרושים לגדילתו.
רצוי מאד להקפיד על נטילה של תוספי מזון יעודיים לתקופה. בהמשך חודשי ההריון תתחילי לחוש בשינוי במצב השיער.
בברכה אפרת בןנון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער בהריון
אלה20/10/2012היי. אני בסוף שבוע 18. מתחילת ההריון אני סובלת מנשירת שיער שלא חוויתי בעבר.. נשירה קיצונית.
אני נוטלת מזה חצי שנה חומצה פולית ומתחילת ההריון פרמנטל - מולטי ויטמין להריונית המכיל בתוכו חומצה פולית + מינונים אחרים נוספים לברזל וכו׳.. נטלתי גם פרופיל אך הפסקתי כי לא עזר וגרם לי לעצירות קשה. כעת אני עם תוסף ברזל עדין ( של סולגר) שגם לא מראה שינוי.
אני מיואשת ושאלתי היא מה לעשות???
אני כבר רואה הידללות רצינית ודואגת מאוד!
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
צוות סופהרב21/10/2012שלום רב
ראשית כל אני ממליצה לך לבדוק עם הרופא המטפל אם אפשר להוסיף במינון של הברזל
שנית כל ניתן להוסיף פרוביוטיקה בכדי שהספיגה תיהיה טובה יותר.
ועוד דבר שאני ממליצה – בדיקת דם מקיפה בכדי לשלול גורם אחר כגון:בלוטת תריס,ויטמינים ומינרלים,סוכר,בי 12 ויטמין די.
בדקי אם הנטילה של הברזל נכונה – את הברזל יש ליטול עם פרי להרחיק מקפה וחלב ולהרחיק מהמולטי ויטמין מינרל לספיגה טובה יותר.
בברכה ובהצלחה קריסטינה יעקובלב נטורופתית
צוות סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער בהריון - תגובה
מור אפריאט21/10/2012ליאת שלום
נשירת שיער בהריון בהחלט יכולה לקרות .אפשר לקחת תוספי מזון בהמלצת רופא
או מטפל מוסמך ,וכמובן לאכול תזונה שמחזקת דם וברזל ,
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)