מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דליל מאוד !עדי03/12/2011
היי אני עדי אני בת 14.5 בערך מכיתה ב' (עכשיו אני בכיתה ט') יש לי שיער מאוד מאוד דליל. זה מגיע למצב שאם אני לא חופפת כל יום אני לא יכולה לצאת מהבית, כי השיער שלי שומני מאוד ורואים את כל הקרחות אחרי יום ללא חפיפה. אני כבר לא יודעת מה לעשות! אני מביישת בזה מאוד, וכל פעם אני צריכה לחפוף את השיער (כל יום) ואני יודעת שזה לא כ'כ בריא, וכל פעם אני צריכה ללכת למראה כדי לסדר את השיער כדי שלא ייראו קרחות.
ואלה לא רק הקרחות. רואים שבקושי יש לי שיער על הראש.. אני כבר לא יודעת מה לעשות !! אני באמת כל ערב בוכה .... אני ניסיתי להשים על הראש ספריי שרופא עור המליץ עליו- סי ספריי. אבל זה לא עוזר לי בשום אופן ! בבקשה תעזרו לי, מה לעשות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, לא סי ספריי אלא מינוקסי
עדי03/12/2011מינוקסי או משהו כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דליל מאוד ! - תגובה
אפרת בן נון04/12/2011שלום עדי
אני מבינה לליבך .אני שמחה לבסר לך שהבעיה שלך פשוטה. עלפי תאורך ניתן להבין שאת סובלת מסבוראה שהינה דלקת של בלוטות החלב הגורמת להפרשת שומניות מוגברת בטיפול משולב חיצוני ופנימי תוך סימת דגש על המלצות לתזונה נכונה ניתן לטפל בבעיה לאזן את עור הקרקפת ולחזק את שורשי השיער. לגבי החפיפה מטרת החפיפה הינה ניקוי והיא צריכה להיות בהתאם למצב הקרפת כך שחפיפה יומית מתבקשת.. לגבי הטיפול את מוזמנת לפגוש טריקולוג מומחה לבריאות שיער,להתאמת
טיפול משקם לשיערך.
בברכה
אפרת בן נון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)