שלום.... כמה שאלות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.... כמה שאלות....
    ליהי
    07/12/2011

אני בת 21, לפניי כמה ימים הלכתי לבדיקה אצל רופא מתמחה בשיער, והוא אבחן שיש לי נשירת שיער דיפוזית תורשתית.... לצערי =\ (ביצעתי גם כמה פעמים בדיקות דם והכל היה תקין ברוך ה'..)
    הוא המליץ לי על מינוקסי לנשים..
    שאלתי אותו על תופעות לוואי והוא אמר שכמובן שקיים סיכוי לתופעות לוואי, אבל הן לא כל כך חמורות.. כמו גירוי בקרקפת.. וכו'..
    בדקתי בעלון לצרכן וראיתי שבסעיף של תופעות לוואי מצוין שעלולות להופיע תופעות לוואי כגון שלשולים, הקאות, בחילות כאבי ראש..
    והתופעות לוואי היותר חמורות- נפיחות בפנים, חוסר תחושה בגפיים, קוצר נשימה.

שאלתי היא- האם קרו מקרים בעבר שתופעות לוואי כתוצאה משימוש במינוקסי 2% גרמו לנזקים בלתי הפיכים? או לסיכון ממשי?

עוד שאלה- האם יש סיכוי שנשירת שיער תורשתית (כמו שלי) תיעצר מעצמה באיזשהו שלב, בלי שאעשה דבר? האם יש אנשים שזה כבר קרה להם בעבר? אני ממש מיואשת.. מיואשת מהמחשבה שאצטרך כל חיי להתעסק בטיפולים שונים בשיער ושחלק מרכזי מהחיים שלי יתרכז בזה ..
    תודה על תשובתכם הכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.... כמה שאלות....

הוספת תגובה

• שלום.... כמה שאלות.... - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    08/12/2011

ליהי שלום,
    הספיגה של המינוקסי לדם לאחר מריחה על הקרקפת היא מינורית, לכן הסיכוי לתופעות הלוואי שציינת נמוך מאוד.
    תופעות לוואי יותר שכיחות הן גירוי בקרקפת וצמיחת שיער באיזורים אחרים.
    התקרחות תורשתית לא נעצרת, אלא מתקדמת באופן הדרגתי .
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת

הילה
    21/02/2012

אני גם מעוניינת ללכת למתמחה בשיער אל מי הלכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח ליעוץ

הילה
    18/03/2012

הייי לא מכירה אותך אבל אשמח לדעת לאיזה מתמחה בשיער הלכת? זה חשוב לי כי אני לא מוצאת וכמה עולה אצלו בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו