מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בתור צעיר מודאג מאודדניאל09/12/2011
שלום, שמי דניאל, אני בן 22 מתקרב ל23,
הסיבה שכתבתי בפורום הזה היום היא כמובן בגלל שאני מודאג לגבי השיער שלי,
מגיל צעיר תמיד היה לי מצח גדול, והשיער שלי מאוד דק ופלומתי, ספרים קוראים לזה שיער ארופאי,
ולפי מה שהבנתי לסוג שיער פלומתי יש נטייה להיות יותר דליל עם השנים,
אני באופן אישי מאוד מחובר למראה שלי ולשיער שלי, ולדעתי זה משהו שאני מאוד אתקשה לחיות בלעדיו, זה חלק מאוד חשוב לי ולאיך שהייתי רוצה להציג את עצמי כבן אדם,
בשנים האחרונות שמתי לב שיש לי נסיגה בקו שיער, באיזור המפרצים, אני לא כל כך בטוח לגבי שאר הראש לא שמתי לב להבדל משמעותי,
עכשיו שקלתי להתחיל טיפולי בפרופסיה או במינוקסידיל, אבל לאחר המחקר גילית שאף אחד מהם לא פועל על איזור המפרצים ובמקרה הטוב מונע את החמרת המצב שם,
אז רציתי לשאול את דעתכם בתור אנשים שמבינים יותר ממני, אם שווה לי בכלל להתחיל לצרוך תרופות כאלה, שגם ככה לאחר 5 שנים יאבדו את הקיק שלהם, ואפילו יחמירו את המצב כי הגוף שלי יפתח תלות כלשהי בהם ואם אני אפסיק אני אקריח כמו עכבר מעבדה,
או שפשוט לתת לזמן לעשות את שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)