מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מונעעידן28/12/2011
שלום רב.
אני כבן 24 כרגע יש לי שיער מלא, אני חרד על השיער שלי ברמות מטורפות
הגנטיקה אצלנו בכלל לא משהו במיוחד מהצד של האמא.
אבל שאלתי היא ככה כיום אני יודע שהשתי תרופות שאיכשהו עוד עוזרות זה הפרופסייה שיש עליה הרבה אחוזי הצלחה, אך אינני מעוניין להשתמש בה למרות שאני מכיר שלושה אחים שיש להם שיער מלא והם התחילו להשתמש בתרופה כבר מספר שנים ועדיין אין להם קרחת ולא סימנים והם התחילו להשתמש כאשר היה להם שיער מלא,והמינוקסי
אני הייתי מעוניין להשתמש במינוקסי לכל החיים, בשביל מה שיתחיל לי הקרחת ורק אז לחפש פתרונות, מה שנקרא להקדים תרופה למכה
יש לציין שאין לי בעיה מבחינה כלכלית האם זה מומלץ להשתמש בה ואני יקפיד.... או שזה גם יכול לעשות לי את ההפך ולעשות לי קרחת?
אני מעוניין להשתמש בה לפני שמתחיל הקרחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע - תגובה
ד``ר אייל פרץ03/01/2012עידן שלום,
התקרחות תורשתית הינה תהליך הדרגתי. לכן רק במידה ומתחיל תהליך כזה יש מקום להתחיל טיפול. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)