מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוקסידיל - תופעות לוואיאורניקו16/02/2012
אני גבר בן 39 , בערך לפני 3 שנים התחלתי לאבד שיער והתחלתי להשתמש במינוקסידיל לפני שנתיים וחצי . בערך שנה לאחר תחילת השימוש שמתי לב לשינויים מהירים שקורים לי בעור כגון נקבוביות מוגדלות ת עפעפיים נפוחים וקמטים . לאחר מחקרון באינטרנט הבנתי שגולשים רבים סובלים מתופעות דומות . פתאום אתה נראה 10 שנים מבוגר יותר . אני רוצה להפסיק להשתמש במינוקסידיל למרות שרוב הגולשים טוענים שלא ממש חל שיפור גם לאר הפסקת השימוש . בארץ אנשים לא מדווחים על הבעיה . האם יישנם מקרים דומים בארץ ? או שאלו פשוט כמה גולשים שמציפים את הפורומים בחו"ל. אין שום איזכור של תופעות מסוג זה בעלון השימוש או בשום אתר רפואי. אני בדילמה אם להפסיק את השימוש על מנת לא לפגוע בעור יותר או להמשיך להשתמש על מנת לא לאבד את השיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסידיל - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012מינוקסי יכול לגרום לאודם וגירוי באיזור המריחה וכמו כן להצמחת שיער באיזורי גוף אחרים. לא ידועים לי דיווחים על ת"ל שאתה מתאר.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)