מיואשת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת דחוף
    ריטה
    11/03/2012

אז ככה אני שנים מאז שנולדתי אף פעם השיער לא הצליח להתארך לי יותר מאחרי הכתפיים עכשיו יש המון סיבות לזה אני בתת משקל רציני ולפי דיאגנוזה שעשו לי ראו בעיות בכבד בטחול ובזרימת הדם ואמרו שלשלושת הבעיות הללו יש קשר משמעותי לאי צמיחת השיער שלי אני גם בלונדינית שעושה הבהרות ופאנים ככה שהשיער נורא יבש מפוצל ונישבר מהשורש הוא אכן גודל כי יש שורש אבל באורך כלום לא זז לכל הדברים האלהה יש פתרון אני יודעת אבל יש משהו אחר שמימנו אני מודאגת שמעתי שיש אנשים שיש להם הגבלה לאורך השיער שהוא מגיע עד לאורך מסויים ואז נושר עכשיו אמא שלי אומרת שגם לה השיער פשוט לא אורך יכול להיות שקיבלתי את זה מימנה?שזה בעיה גנטית? ואם כן מה אפשר לעשות?...חשבתי על דיקור סיני או טיפול בסטרואידים או שיטה להצמחת השיער.
    יש לזה פתרון אם זו בעיה גנטית?...כי לפי מה שידוע לי יש פתרון לשיער במחלות דיי קשות אז חייב להיות גם לזה פתרון לא?...אני אשמח לשמוע אם כן אז גם איזה פתרונות יש...דרך אגב לאחרונה ממש שבועיים אחרונים התחלתי לשתות ויטמינים לשיער שמם "רוטס" עזרה בבקשה!! נואשת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת דחוף

הוספת תגובה

• מיואשת דחוף - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    15/03/2012

לורן שלום,
    נראה שאת מתארת שיער שביר ופגום אשר קשור לטיפוח אגרסיבי כמו הבהרות.
    בכל זאת הייתי ממליץ שתפני לבדיקת רופא עור.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי...עוד שאלה קטנה

ריטה
    15/03/2012

מה בקשר לכדורים "רוטס"?...אלו כדורים טובים?..יש אחוזי הצלחה גדולים וטובים לכדורים האלה?..אני אשמח לדעת עליהם...עוד דבר שאלתי אם ובמידה יש את הבעיה הגנטית הזו של שיער שלא אורך מכיוון שחיי השיערה הם קצרים ולכן מגיעים עד אורך הכתפיים ואז נושרים אז יש לזה טיפול שיכול כן בכל זאת לגרום לשיער להגיע לאורך ארוך מאוד?

תודה על התשובה...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו