שאלה בעניין שיער דליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעניין שיער דליל
    יוליה
    14/05/2012

שלום, יש לי שאלה:
    אני בת 20 ומאז ומתמיד לא היה לי שיער(גם לאימי אין.) לפעמים כשאני מנסה להאריך אותו קצת יותר הוא מתחיל לנשור בכמויות (יחסית לשיער הדליל שיש לי) וזה מעציב אותי כי אני רוצה שיער ארוך ושופע. הספר המליץ לי לקחת כדורי אבץ לחיזוק השיער (נגד הנשירה) , השיער באמת הפסיק לנשור אבל יש לציין שבאותו הזמן גם הסתפרתי כך שאני לא יודעת מה באמת עזר. השאלה שלי היא כזאת: במשך התקופה שלקחתי אבץ היו לי כאבי בטן מוזרים שנמשכו ב5 דקות (בערך כל יום) ושבהם הרגשתי שאני עוד מעט הולכת להקיא. זה קרה בערך כל יום. האבץ שנטלתי של חברת סולגאר, המינון בכל תבליה- 50 מ"ג אבץ. יש מצב שכאבי הבטן קרו בגלל שזה מנת יתר כביכול? או שפשוט הגוף שלי לא מעקל אותם?

כמוכן אשמח עם תיתנו עצות איך להצמיח מהר שיער שופע (תרופות סבתא, מסכות או כדורים כלשהם..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעניין שיער דליל

הוספת תגובה

• לא היה לי שיער שופע, חח

יוליה
    14/05/2012

כ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בעניין שיער דליל - תגובה

מור אפריאט
    15/05/2012

יוליה שלום
    לקיחת כדורי אבץ מומלצת לאחר שעשית בדיקות דם מקיפות המבררות אם בכלל יש חסר באבץ או בויטמינים אחרים כגון ברזל .פריטין וכו
    לאחר מכן את צריכה לקבל יעוץ מה לקחת .מרופא .או ממטפל מוסמך .
    לרפואה הטיבעית יש מיגוון צמחים להציע להפסקת נשירה וחיזוק הדם והגוף
    כמובן שאת צריכה ללכת לקבל יעוץ והבחנה ותאום נכון של הצמחים עפי החוסרים שלך .
    בהצלחה מור אפריאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער שופע

צוות סופהרב
    15/05/2012

שלום רב,

הגורמים לנשירת שיער הם רבים ומגוונים כמו זרימת דם לקויה לקרקפת, דיאטה חריפה, אנמיה (חוסר ברזל או B12), שינויים הורמונאליים, סטרס, תורשה, שימוש בתרופות, טיפול אגרסיבי בשיער (צביעת שיער, סלסול, החלקות ועוד) והפרעה בתפקוד בלוטת התריס.

הייתי ממליצה לך לעשות בדיקות דם ולברר אם את סובלת מחוסרים מסוימים.

שילוב של תזונה נכונה ותוספי תזונה חשוב מאוד בהתמודדות עם נשירת שיער:

•יש להרבות באכילת ירקות, פירות, דגנים מלאים, וחלבון מהצומח (קטניות, אגוזים, סויה, וזרעים(
    • להפחית במזונות מעוררים דלקת עשירים בשומן רווי (מזון מהחי, מזון מטוגן, מוצרי חלב שמנים(
    • להימנע מאלכוהול וקופאין

אני ממליצה לך על פורמולת HNS קומפלקס שהיא נוסחה חדשנית המשמשת לטיפוח מראה השיער, העור והציפורניים. היא מסייעת לשמור על שיער חזק, חיוני ומלא ויכולה לשקם מראה שיער פגום. המינון המומלץ לנטילה הוא 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות.
    בנוסף אני ממליצה על מגה-סורב 50 קומפלקס המכיל מינון גבוה של ויטמיני B, ההכרחיים במצבי לחץ וסטרס לתמיכה במערכת העצבים. סטרס מתמשך גורם לדילול של ויטמיני B בגוף. משפחת ויטמיני B חשובה לחלוקה תקינה של התאים ולהתחדשותה, לשמירה על עור בריא ולנשירת שיער. ויטמיני B עובדים בתלות הדדית ולכן נטילת כל המשפחה יחדיו חשובה.
    הנחיות: כמוסה אחת ביום, עם הארוחות.

ועל אבץ פיקולינאט 22 מ"ג ביום, הדרוש לייצור תקין של קולגן, כיוון שהוא מסייע בקישור סיבי בקולגן לחלבוני המבנה הסיבי המקיפים אותם.
    הנחיות: טבלית אחת ביום.

בקשר לאבץ, לא נתת לי פרטים על צורת הנטילה של האבץ. האם נטלת אותו לאחר ארוחה או על קיבה ריקה?

בברכת בריאות שלמה,
    ובהצלחה.
    אביבית שלום
    נטורופתית מרכז הדרכה סולגאר/סופרהב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצות, אני ינסה לבצע אותם

יוליה
    15/05/2012

וכן באמת היה לי תקופה של סטרס שהשיער נשר יותר. אני גם פעם הייתי מרבה לצבוע את השיער ולהחליק אותו, ובזמן האחרון אני מנסה להמנע מכל זה. כמו כן עשיתי בדיקת דם דווקא בגלל העניין של השיער ונמצא שהכל תקין, רק תפקוד בלוטת התריס בגבול הנמוך...יש מצב ששיער דליל קשור לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות של בלוטת התריס

צוות סופהרב
    15/05/2012

שלום רב,
    תפקוד בלוטת התריס בגבול הנמוך יכול להעיד על תת פעילות של הבלוטה.
    נשירת שיער יכולה לנבוע גם כתוצאה מתת פעילות.
    שוב, לנשירת שיער יש מגוון סיבות ויש לטפל בהם בהתאם.
    אשמח לעזור בכל שאלה נוספת,
    אביבית שלום
    נטורופתית הדרכה סולגאר/סופרהב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי האבץ

יוליה
    15/05/2012

נטלתי אותו לא אחרי ארוחה אלה בדרכלל בצהריים לאחר נשנוש קל (יוגורט או פרי) .
    מצויין שמה שה50 מ"ג אבץ שנמצאים בכל טבליה הם יותר מ400% מכמות המומלצת לנשים ביום.. אבל חשבתי כמה שיותר יותר טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבץ

צוות סופהרב
    15/05/2012

שלום רב,

עודף ברכיבי תזונה לא טוב כמו חוסר.
    אין צורך לקחת מינון כזה גבוה.
    אבץ פיקולינט 22 מ"ג הוא מספיק.
    ההנחיות של נטילת אבץ הם לאחר ארוחה.
    ולהרחיק ממוצרי חלב ומינרלים אחרים.

שיהיה בהצלחה!
    אביבית שלום
    צוות סולגאר סופהרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו