מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קפאיוIאלי17/05/2012
הי בן 41. כשאהי מפסיק פרופציה, נטלתי 8 שנים,(לא הצמיח שיער, מקדימה, אבל שמר על הקיים ) תמיד אבל תמיד יש לי דלילות מקדימה. הפסקתי חודש וכבר יש דלילות נכרת. הפסקתי בשל הפרסום בישראל היום. ידוע לי, לפי מאמר זה, שלאחר 5 שנים בשימוש האפקטיביות שלו פוחתת ב20 אחוז כמו בשנים הראשונות, ויש לי זקיקים, השאלות שלי הם: 1. האם ניתן לשלב את הפרופציה עם נוזל קפאין( מריחה על הקרקפת), והאם קפאין מוכח מדעית כמזרז מצמיח שער? 2.מכיון שאני כמו שציינתי מעל 6 שנים עם שימוש , ניתו לנטול 3-4 פעמים בשבוע? כי במילא האפקטיביות היא לא כמו בשנים הראשונות? המון תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפאיוI - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/05/2012אלי שלום,
לא ידוע לי על יעלות קפאין בהצמחת שיער.
תרופות יש ליטול בתדירות מסויימת כדי לשמור על רמה אפקטיבית בדם. נכון גם לגבי הפרופסיה. לא מכיר עבודות מחקר שבדקו את יעלות התרופה בנטילה פעם ביומיים וכד'.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)