נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה
    מירי
    15/08/2012

היי, יש לי כמה שאלות :
    עשיתי החלקה צרפתית לפני 3-4 חודשים והייתי ממש מרוצה, לפני חודש עשיתי בשיער צבע (עשו לי אותו על שיער רטוב) ולאחר מכן חלק מהשיער שעבר החלקה נהיה פחות חלק ממה שהוא היה, הספר שלי אמר לי שזה לא יכול להיות מהצבע(האם זה באמת יכול להיות שזה יקרה מהצבע?) אבל הציע לי לחזור על אותם חלקים שקצת הסתלסלו עם החלקה צרפתית/משי. רציתי לדעת אם הדבר אינו מסוכן לשיער שעבר כבר החלקה פעם אחת ובנוסף גם צבע ?

שאלה שנייה היא האם גם החלקה שנעשית בצורה טובה יכולה לגרום לקצת נשירה והאם צבע יכול להגביר נשירה? והאם ביצוע החלקה בשורשים שצמחו פעם בשנה מדללת את השיער עם הזמן ? (כי אם אני לא אעשה החלקה אני אעשה פן פעם-פעמיים בשבוע)

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה

הוספת תגובה

• נשירה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2012

מירי שלום,
    החלקה יכולה לפגום באיכות השיערה, שבירה, מפוצלת וכד'.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי נשירה ? האם החלקה יכולה לג

עדן
    19/08/2012

לגרום לנשירה ולדילול השיער עם הזמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו