מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער ובלוטת התריסעמית28/08/2012
שלום מור, אני בת 25 וחמש שנים האחרונות אני סובלת מנשירת ודילול רציני...
ניסיתי מספר טיפולים כולל דיקור סיני , אך ללא הישגים .
בבדיקות דם האחרונות התגלה אצלי תת פעילות של בלוטת התריס וכרגע אני לוקחת אלטרוקסין לטיפול.
הבנתי שיש קשר בין פעילות הבלוטה לנשירה והשאלה שלי היא האם השיער שנשר ( מזמן )יוכל לחדש את עצמו כשהפעילות תהיה תקינה.
במידה ולא , יש לך הצעות נוספות.. אני ממש אובדת עצות.
אציין גם שאני צמחונית מזה 15 שנה וטבעונית מספר חודשים, מקפידה על תזונה בריאה, פעילות גופנית ותוסף של b12 לאחרונה ( בבדיקות דם קודמות הבלוטה והויטמינים היו תקינים)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ובלוטת התריס - תגובה
ד``ר אייל פרץ30/08/2012עמית שלום,
נשירת שיער עקב תת פעילות של בלוטת התריס היא הפיכה לכן השיער שנשר עתיד לצמוח מחדש. לאור היותך צמחונית חשוב גם לבדוק פריטין בדם ( מחסני הברזל ).
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)