מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאה בקידמת הקרקפת...פתרון?מיקה19/09/2012
היי
לפני כשנתיים במהלך טיפולי פוריות פגשתי לראשונה בסבוריאה.. מפגישה אצל רופא עור קיבלתי אגיספור וסבוסל.
לאור ההריון שצלח ביקש הרופא להפסיק עם התכשירים והסבוריאה חוגגת.
נכון להיום קידמת הקרקפת היא מן רשת שקופה ואני רק בת 40.
חשבתי על פתרון קבוע מאחר וידוע לי כי סבוריאה היא מחלה כרונית .. חשבתי על
השתלת שיער.
האם זה יכול לעזור לי לפתור את הסבוריאה?
פוגע לי בויזואליות ואני עובדת עם אנשים צריכה להיות יצוגית
נורא
בברכת חתימה טובה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בקידמת הקרקפת...פתרון? - תגובה
ד``ר אייל פרץ20/09/2012מיקה שלום,
סבוריאה הינה תהליך דלקתי המתבטא באודם וקשקשת.
סבוריאה לא גורמת לנשירת שיער. השתלת שיער איננה טיפול לסבוריאה.
במידה ואת מלינה על דלילות שיער בקדמת הקרקפת אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה ..?
מיקה20/09/2012סבוריאה הינה דלקת כרונית באזור הקרקפת שבו נמצאות בלוטות החלב..הדלקת מייצרת עודף שומנים אשר מחלישים את השיערה וגורמים לא לישור.
בקידמת הקרקפת ריכוז גבוה של בלוטת חלב ולכן...
כמו שציינתי הייתי אצל רופא עור .. ובדיקות הדם שלי תקינות.
הומלץ לי על אגיספור וסבוסל שהם תכשירים לטיפול בסבוריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)