קרחת ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרחת ברגל
    רועי
    20/09/2012

שלום,

אני בן 24 ולאחרונה התחלתי ליטול תוסף אבץ פיקולינט של סולגאר כל בסיס יומי לאחר שקראתי שייתכן שיש לו השפעה על נשירת שיער ואקנה.
    ללא קשר לכך, כבר למעלה משנה על ירך ימין באמצע נוצרה לי קרחת ממש, באמצע זה נראה כאילו הכל גולח ולא צומח. רופא עור אמר שזה לא משהו חריג ולא להבהל.
    בכל אופן, שבועיים אחרי לקיחת האבץ השיער בירך התחיל לצמוח והתייצב.
    לא מזמן נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה ולהפסיק את האבץ ותוך כשבוע נהייתה קרחת כמעט מלאה בירך. לפני כשבוע וחצי חזרתי לאבץ ושמתי לב היום ששוב השיער צומח.

מה דעתכם?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרחת ברגל

הוספת תגובה

• קרחת ברגל - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    09/10/2012

רועי שלום,
    לא סביר קשר בין הקרחת בירך למחסור באבץ.
    התקרחות כזו יכולה להיות קשורה לחיכוך מתמיד באיזור אך לעיתים יכולה להיות קשורה למחלת עור שפוגעת בזקיקי השיער. לכן הייתי ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה נוספת.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור

רועי
    09/10/2012

תודה על התשובה.
    רופא העור שלי אמר שזה שום דבר ואין ממה להתרגש.
    אני לובש בד"כ רק מכנס קצר כך שאני לא יוצר שום חיכוך או שפשוף.
    אני יכול רק לומר ששמתי לב שהשימוש באבץ על בסיס יומי למשך זמן בהחלט שיפר משמעותית את המצב וברגע שהפסקתי לכשבועים בגלל אנטיביוטיקה המצב השתנה לרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו