הפסקת פרופסיה עקב תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת פרופסיה עקב תופעות לוואי
    רן
    26/09/2012

אני גבר בן 27 אשר הפסקתי לפני 6-7 חודשים את הטיפול בפרופסיה לאחר 5 שנות טיפול יעילות עקב תופעות לוואי, הפסקתי במקביל גם את השימוש במינוקסידיל 5% אשר השתמשתי בו מספר שנים גם כן, האם יש טיפול אחר שיכול לעזור? שמעתי על RU58841 ,האם שמעת על התמיסה הזאת ועל יעילותה? השיער שלי התדלל משמעותית בתקופה הזאת, האם לדעתך עברתי את התקופה של הנשירה הרצינית מהפסקת הטיפול או שצפויים לי עוד כמה חודשים של נשירה רצינית עד שהשיער יגיע למצב הטבעי שהיה אמור להיות ללא התרופות?
    כמו כן האם חזרה למינוקסידיל כעת תוכל להחזיר שיער שאבד? האם אפשר למרוח את המינוקסידיל גם על כל הקרקפת או שזה צריך להיות נקודתי באיזורים מסוימים?

אודה לך אם תתיחס לכל שאלותיי בטקסט שכתבתי, ומודה מראש על הסיוע והעזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקת פרופסיה עקב תופעות לוואי - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    09/10/2012

אם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית שלשמה נטלת פרופסיה, אזי מדובר בתהליך שמתקדם בהדרגה ואינו צפוי להיעצר.
    לא מכיר את התמיסה שציינת.
    פרופסיה ומינוקסי הינן התרופות היחידות שנמצאו יעילות בעבודות מחקר לטיפול בהתקרחות תורשתית. כך שאם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית מציע לחדש טיפול במינוקסי.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו