שער שנשר עקב הבעיה שצינתי יצמח שוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער שנשר עקב הבעיה שצינתי יצמח שוב?
    ירון
    11/10/2012

אני בן 17 ובעקרון אין לי את גן ההתקרחות(להורים שלי אין קרחת אך אני מודע שזה קופץ מדורות) ואני חייב לקבל תשובה.
    עד לפני כמה חודשים-קרוב לשנה
    הייתי הורס את השיער לגמרי - עושה פן לעצמי כל שבוע(מסתבר שעשיתי פן לא נכון בכלל ושרפתי לי רק תקרקפת) מורח ווקסים וחופף את השיער פעם בשבוע (בכדי שהפן לא יהרס) - מה שהוביל לקרקפת שומנית ובנוסף חמצנתי את השיער כל שבועיים בשיטה לא מקצועית.

כמובן שכל זה לא בריא לשיער ומביא רק נזק ואכן הייתה לי נשירה (לא שבירה אלא נשירה מהשורש שאני מאמין שהייתה בגלל הקרקפת השומנית והשורפת).

החלטתי שאני מפסיק עם הכל ונותן לשיער להשתקם ולהפוך לבריא.

עבר יותר מחצי שנה והשיער אומנם יותר בריא ופחות יבש אך בכל זאת שאני מעמיד קוצים אחת לשבוע אני שם לב שהשיער שלי באמצע יותר דליל בהרבה ורואים לי את הקרקפת בצורה שלא ראו קודם.

השאלה- האם נראה לך שהשיער שלי יתמלא במספר חודשים הקרובים או בתווך הרחוק אפילו ויחזור להיות כמו שהיה לפני שנה, לפני כל הפאנים והצביעות והקרפרפת השומנית? כי בשבועות האלה שאני מחכה אני לא רואה שינוי לעין

תודה רבה, אפילו עם מדובר בנושא מורכב שמצרך בדיקה בעין אני שאמח לשמוע את הדעה שלך עפ"י הניסיון הקודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שער שנשר עקב הבעיה שצינתי יצמח שוב? - תגובה

מור אפריאט
    31/10/2012

ירון
    השאלה שלך מורכבת ודורשת איבחון מקצועי ,
    ולא תשובה מהירה וקלילה בפורום ,
    אכן לפי מה שסיפרת די השתמשת בחומרים לא בריאים ומטיבים עם השיער והקרקפת ,
    ממליצה לך לפנות לרופא עור שיאבחן מקצועית
    מור אפריאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו