רגיין פורטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגיין פורטה
    אוראל
    12/11/2012

שלום רב,
    הנני בת 64 וגליתי כנראה קצת באחור שהשיער במרכז הראש מדלדל, ביקרתי אצל רופאת עור עברתי כל ההבדיקות מלבד מחסור מועט ב ב12 שאותו אני לוקחת כבר מספר חודשים
    הבדיקות היו תקינות ,הרופאה נתנה לי כדורי אבץ לתקופה, אך השינוי לא חל. מחיפושי
    באינטרנט הגעתי לאיזה פרסומת המלצה על רופא מפורסם המתמחה בתחום השיער מביקורי אצלו לאחר המתנה של י כשלושה חודשים לקבלת תור ובמרפאה עצמה כשעה וחצי עיכוב,(כל 5 דקות נקבע תור) שאל אותי מה הבעיה הראתי לו את המקום הוא רק הסתכל לא בדק סביב כל הראש הכל במהירות וחלק מהזמן הקצר בעמידה, מסר לי שאבץ גורם לנשירה, כמו כן הענין הוא גנטי (אימי אבי ואחיותי ללא התקרחויות)
    מסר לי מרשם תרופה לדבריו המשלימה את ההורמון הגברי נקרא רגיין פורטה 5% למריחה פעם ביום ,רציתי לבדוק איתו את הנושא אך הוא כבר בחו"ל, אודה לכם באם אוכל להתחיל בטיפול ומה הסיכוי בהתאם לגילי.
    תודה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגיין פורטה

הוספת תגובה

• רגיין פורטה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    13/11/2012

אור שלום,
    אני רק יכול להניח שהרופא התרשם שמדובר בהתקרחות תורשתית שבה השיער באיזור ה"כתר" מדלל בהדרגה אך ללא נשירת שיער אקטיבית. מינוקסי נועדה לטיפול בסוג כזה של התקרחות.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוראל
    13/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו