מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרחות, שיער דליל ונשירה איומהגכנ27/04/2013
שלום כולם
אני בת 26, בדיקות דם מצוינות-וגם ירדתי במשקל הרבה והייתי בטוחה שזה יטפל בבעיית נשירת השיער אבל בפועל אני כבר מסתובבת עם קווצות שיער מעטות, יש חלקים שאני עושה "הלוואה וחסכון" של שיער שלא יראו את איזורי ההתקרחות ובאופן כללי זה באמת נורא...שיער דליל ,שביר, קצוות מפוצים ונראה מאוד עייף וללא ברק. מה אפשר לעשות? מה יכול לגרום לזה? איך מטפלים? איך מחזירים את השיער לחיות וברק ולצמוח בריא שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחות, שיער דליל ונשירה איומה - תגובה
מור אפריאט29/04/2013שלום לך
דיאטות לא נכונות לא בדיוק עוזרות לנשירת שיער ...עדיף לעשות דיאטה מבוקרת שיש בה את כל הויטמינים והמינרלים שהגוף והשיער צריכים.
אפשר לעזור לחיזוק השיער דרך רפואה סינית צמחי מרפא ודיקור .
יום טוב מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)