יש פתרונות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש פתרונות?
    חיים
    07/05/2013

צהריים טובים אני בן 19, ואני מקרי בצורה רצינית בכל החלק העליון של הראש שלי, כולל נסיגה ונשירת שיער שחשבתי בחודשים האחרונים שנעצרה אך השבוע היה לי הרושם ששוב השיער נושר..
    יש מה לעשות?! (שלא כולל תרופות שפוגעת מינית) בין לעצור את ההדרדות לשפר את המצב.. משהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש פתרונות?

הוספת תגובה

• יש פתרונות? - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    09/05/2013

חיים שלום,
    על פניו אתה מתאר התקרחות תורשתית יחד עם זאת אני ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון מדויק. אם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית אתה יכול לשקול טיפול בתמיסת מינוקסי.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

חיים
    09/05/2013

זו אכן התקרחות תורשתית. רופא העור אמר לי שהוא לא ממליץ על תרופה כי התרופות היעילות פוגעות מינית והוא לא תומך בכך.
    רציתי חוו''ד נוספת, ולדעת האם יש טעם ברפואה אלטרנטיבית
    ועוד דבר, מינוקסיל היא לא התרופה שמחייבת אותך לשימוש קבוע, שאחרת כל השיער נושר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה? תודה

חיים
    21/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    01/07/2013

חיים שלום,
    מינוקסי לא פוגעת בתפקוד המיני. הפסקת הטיפול לא גורמת לנשירה.
    פרופסיה יכולה לפגוע בתפקוד במיני באחוזים בודדים.
    בברכה,
    דר פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו