מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספות שיערקרן19/01/2014
שלום.
במשך שנים אני סובלת מהידללות בשיער ובעיקר בשנה האחרונה. גיליתי לא מזמן שהסיבה לכך היא ככל הנראה שחלות פוליציסטיות. בכדי להסתיר את השיער הדליל אני משתמשת בטופיק, אך זה התעסקות יום יומית ולא ניתן למשל ללכת עם זה לים למשל.
אני חושבת על לעשות תוספות לשיער אך פוחדת שזה יפגע בשיער הקיים.
האם יש שיטה שהיא ידועה כלא פוגעת בשיער הקיים? שמעתי על שיטת מיקרוליין או חיבור עם קרטין....
אודה אם תוכלו לעזור לי בנידון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות שיער - תגובה
מור אפריאט24/01/2014היי נושה
יש דרך מאוד יעילה ומהירה לטפל בשחלות פוליצסטיות :עי צמחי מרפא שמורידים את רמת האנדרוגנים הגבריים .
ועי כך עוזרים לשיער דליל והתקרחות נשית .
לא ממליצה לעשות תוספות לשיער כי הם גורמות למשיכה של השיער ולטווח ארוך לדילול מוגגבר של השיער בגלל שהשיער נמשך .
ממליצה לך לטפל בבעיה עצמה שהיא תסמונת השחלות הפוליצסטיות
סופש נעים
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - שחלות פוליציסטיות
דפנה27/04/2014שלום,
אני סובלת מבעיה דומה. האם תוכלי בבקשה להמליץ על תוסף / צמח כלשהו שמוריד את רמת האנדרוגנים הגבריים? גם אצלי החלה בשלוש השנים האחרונות תופעת התקרחות שיער נשית (שיער דליל מאוד בקדמת הראש).
המון תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - שחלות פוליציסטיות - תגובה
מור אפריאט17/08/2014דפנה יקרה
לא מומלץ לקחת על דעת עצמך צמחים שמורידים רמות אנדרוגנים בלי שמטפל מוסמך יאבחן ויכתוב לך פורמולה שמתאימה לך.
ויטקס -שיח אברהם מוריד רמות אנדרוגנים .
אך מומלץ לשלב אותו עם צמחים נוספים .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער - תגובה
מור אפריאט17/08/2014היי קרן
לאחר ניסיון רב עם מטופלות שניסו תוספות שיער אם זה בקשירה .מקרוליין או חיבור עם קרטין .
לאורך זמן זה רק פוגע בשיער וגורם לדילול משמעותי .
ממליצה לף לטפל בעניין השחלות הפוליצסטיות עי צמחי מרפא סינים או בתחום הנטורופתיה .ותראי שיפור ניכר גם מבחינת מראה השיער וגם ומהבחינה הבריאותית .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)