נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    נינא
    16/06/2014

אני בת 40 השתמשתי במינוקסי 2 שנה פעמיים ביום אחר כך שנה מינוקסי 5 פעם ביום ואני ממשיכה עד היום זה עזר לי מרגישה שיפור השיער הפסיק לנשור אבל אין שיער חדש ואני מחפסת דרך כדי לשפר את מראה השיער שיראה עם נפח אני יודעת הטופיק זה טוב אבל יש צורך בפתרון רחוק טווח , אין אפשרות להשתלת שיער בגלל שכל השיער דליל מה אתה מציע לי כדי לשפר את איכות החיים ולהרגיש יותר בטחון , קראתי מאמרים לגבי הלחמת שיער בקראטין , יש גם הדבקת שיער , האם כדאי לי להתחיל עם זה בנוסף למינוקסי 5, איזה שיטה מועדפת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• מכירה את זה

אני
    19/06/2014

סבתא שלי סבלה מהבעיה, אמא שלי לא ואני גם קבלתי את התופעה הזאת. תשמעי, תעשי בדיקות שונות עם רופא עור ובדיקות דם לראות מה חסר ואז אפשר להבין איזה טיפול נכון. אני אמנם לא רופאה ואני לא מתיימרת להיות אבל יש תרופות שיכולות לעזור וגם אם יש מחסור בויטמינים אפשר לנסות תוספי תזונה כמו מולטי הייר שאני מכירה על עצמי שהוא מכיל כמה ויטמינים לשיפור המראה של העור, השיער... יש מגוון פתרונות שאפשר לשלב אבל זה צריך להיות מול רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

מור אפריאט
    21/06/2014

היי נינא יקרה

אני נתקלת בהרבה מטופלות שעשו הלחמת קראטין והדבקת שיער וזה גורם לנזק בלתי הפיך,
    יכול לגרום להחלשות השער ולהתקרחות .
    ישנם פתרונות טבעיים של צמחי מרפא משקמים שמזינים את השער ומעבים אותו

ממליצה לך בחום לברור בתחום הרפואה הטבעית ולא להזיק לשער שלך

מור אפריאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו