נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    בן
    02/09/2014

שלום דוקטור.
    אני בן 25 עוד מעט 26 ובחודשיים האחרונים אני רואה הדלדלות משמעותית של השיער באזור המרכז. כלומר מאזור המצח עד הקודקוד.

עד לפני חודשיים לא היה משהו חריג וזה נראה כאילו זה הגיע בבום פתאומי. אין לי שיער על הכרית כשאני קם או על הספרים בשולחן כתיבה אבל כן נופלות לי כמויות גדולות של שיער בכל פעם שאני מסתרק. אני שם לב שכל פעם שאני מסתרק בחודשיים האחרונים אז נופלות לי בערך 15-20 שיערות לכיור וזה מעולם לא היה.

צורתו של השיער לא השתנתה לי מגיל 14 עד היום כלומר אין לי מפרצים כלל אין לי נשירה בקודקוד פשוט כמות השיער שנופלת לי ממרכז הראש היא פשוט חריגה כשאני מסתרק.

הסתפרתי לא מזמן ושמתי לב שכשהשיער רטוב ממש רואים את הקרקפת במרכז השיער הרבה יותר ממה שראו מלפני כמה חודשים. ממש כבר ניתן לראות את הזקיקים באיזור הזה וזה דיי מדאיג אותי. באיזור הרקות והעורף השיער עדיין מלא כמו גיל 15 משום מה.

ממה לדעתך זה נובע? מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

מור אפריאט
    07/09/2014

היי בן
    בלי כל קשר 20 ,15 שערות ביום זה נורמלי לחלוטין .
    ממליצה לך לעשות בדיקות דם כדי לראות שאין לך חוסרים .
    וכהמלצה יש תוספי מזון וצמחי מרפא שיכולים להפסיר את נשירת השיער ולחזק
    את השיער .
    יום טוב מור אפריאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

מור אפריאט
    15/09/2014

בן שלום .

ממליצה לך לערוך בדיקות דם מקיפול ולראות אם אתה סובל מחוסרים מסויימם .
    יום טוב
    מור אפריאט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו