מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער דליליוני22/09/2014
שלום!
אני בן 21, מאז ומתמיד היה לי שיער עבה, צפוף וחזק. ולפני כשנה התחלתי להרגיש שינוי בתחושת השיער, וגם כשאני מסתכל במראה הוא נראה לי שונה, נראה לי דליל יותר, ויותר קל לי לראות את הקרקפת אם אני מטה את השיער כלפי מעלה. וגם בתחושה, מרגיש לי יותר דק מאשר פעם.
דיברתי עם הרופא משפחה שלי, (אז בזמנו שהתחלתי לשים לב לבעיה) והוא שאל אם תרמתי דם, או אם אני מאבד דם בדרך זו או אחרת (דם בשתן, דם סמוי בצואה). עשיתי את כל הבדיקות הללו ויצאו תקינות. העניין הוא שבאמת תרמתי דם, ואפילו מספר פעמים לפני ששמתי לב לזה. ואני בתת משקל די קיצוני, כך, שאני לא יכול לתרום יותר מדי דם, ותרמתי יותר מכפי שמומלץ לי. והוא אמר לי שיכול להיות שזה המקור לבעיה. לקחתי ברזל לחודש. אך עדיין אני לא מרגיש שינוי משמעותי מאז. מבחינת גנטיקה משפחתית, אין קירחים, משני הצדדים.
איך אתה מתרשם מהבעיה לפי הניסיון שלך?
האם זה עניין של זמן עד שיחזור למצבו הקודם?
או אולי יש איזשהו טיפול טבעי או אחר שאתה ממליץ עליו? (קראתי על תרופות סבתא של מריחת ביצים, חינה, דבש)
תודה רבה ויום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל - תגובה
מור אפריאט23/09/2014היי יוני
עשית בדיקות דם ?
כעיקרון חוסר דם יכול לגרום לנשירת שיער ץ
ממליצה לך לעשות בדיקות של פריטין , ברזל והמוגלובין.
הזנה של דם לקרקפת מעודדת את צמיחת השיער .
ישנם צמחי מרפא שמחזקים דם ומעודדים את צמיחת השיער .
כגון :רוזמרין רפואי ,סירפד לגוסטיקום ועוד ...
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה את הבדיקות שפירטת ואעדכן
יוני23/09/2014אני לא יודע אם בפעם שעברה שעשיתי את הבדיקה, נבדקו אותם פרמטרים שציינת.
אבל אעשה שוב. ואפרסם ציונים.
תודה רבה לך מור.
ושתהיה שנה טובה בינתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה:
יוני10/10/2014פריטין: 18.30 NG/ML
חומצה פולית:16.84 NG/ML
B12: 463.00 PG/ML ויטמין
המוגלובין: 16.50 G/DL
אם את רוצה שאוסיף עוד פרמטרים מהבדיקה, תגידי לי.
תודה רבה וסוכות שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה: - תגובה
מור אפריאט19/10/2014היי יוני
הפריטין שלך נמוך .
מה תוצאות הברזל ?
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברדל
יוני20/10/2014היי מור,
לפי מה שהבנתי מהרופא משפחה שלי, הפריטין הוא החלבון שמצביע גם על רמת הברזל בדם. אם אמור להיות גם ערך IRON, אז בבדיקה הזאת לא ראיתי. או שיש לזה שם רפואי אחר?
הוא גם רשם לי לקחת צנטרום ג'וניור.
האם יש איזשהו טיפול שגם את ממליצה עליו?
תודה רבה, יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)