יש לי אזור עם שיער דליל בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי אזור עם שיער דליל בראש
    רון
    23/07/2015

מיזה חצי שנה וחודשיים(שמתי לב לזה כשהסתפרתי אז) יש לי אזורים הם כמעט חסרי שיער בראש, בעיקר בחלק האמצעי/קדמי של הראש אבל גם קצת באזורים קצת קדמיים יותר. כשהשיער שלי היה מאד קצר היה נראה כאילו בכל החלק האמצעי של הראש(לא באזור תחילת קו השיער שם אין בעיה של חוסר שיער) יש פחות שיער בהשוואה לאזורים אחרים בראש ובאזורים קטנים ממש בקושי יש שיער ואני שם לב לזה כשאני מסתרק.

אני חושב שאני שם לב לקצת שיפור כי אזור עם שיער מאד דליל שהיה לי בראש נראה עכשיו יותר כמו נקודה קטנה יותר מאשר צורת הפס שהייתה לו אבל באופן כללי לא השתנה הרבה מאז אותו יום. מה קורה לי בראש? זה לא נראה כמו הקרחה ואין שום נסיגה בקו השיער, האם זה משהו שקשור למחלה או לתזונה? לפני שהבחנתי בזה הייתה לי סוג של בעיית קשקשים מוזרה כזאת, הייתי מגרד בראש והייתי מבחין במשהו נוזלי/ג'לי כזאת על שנתקע לי בציפורניים, זה נראה כאילו הקסקסים בראש נהיו נוזליים כאלה או התערבבו עם שמן(ובכלל השיער שלי נורא שומני לפעמים) וכשהייתי חופף עם head & shoulders בפעמים הראשונות נהיו לי הרבה קסקסים יבשים וגירודים, לפעמים הייתי שולח יד לראש וממש מרגיש אזור עם שכבה מוצקה של קסקסים והייתי מגרד את זה, היו לי חתיכות גדולות של קסקסים על האצבעות.

אז האם זה קשור לבעייתי הקסקסים או השמן בראש? סליחה על החפירה אבל קיוויתי לתת כמה שיותר מידע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במקרה וזה משנה אני בן 22

רון
    23/07/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי??

רון
    05/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי אזור עם שיער דליל בראש - תגובה

מור אפריאט
    05/08/2015

שלום רון

ממליצה לך ללכת לאיבחון אצל רופא .
    זה יכול להעיד על כמה דברים .
    מור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה זה יכול להעיד בדיוק?

רון
    09/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו