מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה לא נשארה לי עוד תקווה...אילנה10/06/2016
עוד לא נראתה כזאת נואשות ורצון למצוא את המקור של הבעיה אי פעם. עברו כמעט שנתיים (מאוגוסט 2014) ניסיתי הכל. הגעתי למצב שקו המצח נסוג והשבילים שלי בני סנטימטר והמצב ההתחלתי שלי היה שיער שהיה פעם בפרסומת. כעת, אני מנפחת את השיער במשך שעות לפני שאני יוצאת מהבית שחס וחלילה לא יראו מהבושה.
עשיתי 12 בדיקות דם במשך השנתיים הללו, כל חודשיים בממוצע כשאני מקווה מאוד שהן *לא טובות* (עד לשם הגעתי) כדי שמישהו כבר יעלה לי על למה אני מאבדת את כל מחלפות ראשי. בהתחלה לא הייתי ככה. אבל עם הזמן אני מאבדת צלם אנוש כי אני ליטרלי מקריחה ומאבדת הכל.
*זה מירוץ מטורף נגד הזמן*.
הייתי אצל 8 רופאי עור, מכל קצוות הארץ.
הייתי אצל 4 רופאי משפחה שונים.
בהייר קליניק. במרפאה מיוחדת לשיער בחיפה.
אצל שמואל גונן בתל אביב. אצל דוקטור פאם באשדוד.
אצל רופאת עור שהזריקה לי סטרואידים לקרקפת.
בטיפול מזותרפיה.
מסרק מחטים.
מסרק לייזר.
מכבי טבעי, שמתי שם אלפים. דיקור סיני (גם פרטי). נטורופתיה. הומיאופתיה. שינויי תזונה.
נטלתי את כל סוגי הוטימינים שאת יכולה להעלות על הדעת. בדקתי הורמונים והייתי אצל אנדוקרינולוג.
רופאת שיניים שרלטנית הציעה לי לבדוק דרך צילום פנורמי (עשיתי יום אחרי) למה יש לי נשירה והמליצה לי להחליף את כל הסתימות שמה אולי יש כספית בדם אחרי כל כך שנים והכספית גורמת לנשירה (לא אוכל להרשות זאת לעצמי כלכלית במצב הזה).
החלפתי שמפואים, שמה שמנים מיוחדים של קיק, רוזמרין יחד עם שמן קוקוס. אין מרכך בבית, דואגת לפזר כמו שיותר לתת לו חופש, ואני אף מדברת עכשיו עם אשת מקצוע.
עשיתי בדיקות מע' העיכול, 2 גסטרו שונים הבטיחו- אין בעיות ספיגה. אין פרזיטים. אין הליקובקטר...
הכל בסדר אצלי. הכל נפשית בסדר. יום אחד השיער החל לנשור ואף אחד לא יודע למה. אף אחד. המצב הנפשי התערער לאחרונה כי אף אישה בת 31 לא אוהבת לראות את עצמה מקריחה. זה מבעית. במיוחד שהייתי ידועה במחלפת ראשי המפורסמות.
זה מתסכל והורס לי את איכות החיים.
אגב, זה לא גנטי. בפירוש לא. אבא שלי בחר למות ולא לעשות כימו רק בגלל שלא רצה לאבד את השיער. בגיל 64.
זהו.
בבקשה עזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לא נשארה לי עוד תקווה... - תגובה
מור אפריאט13/06/2016אילנה שלום
איזה בדיקות גם עשית עד עכשיו ?
ולמי פנית לעזרה ומה עשית עד כה?
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למור
אילנה13/06/2016כתבתי הכל בהרחבה. טסטוסטרון, בלוטת תריס, ברזל, crp, ועוד המון המון גם ממה שהמלצת פה בפורום. כלום לא עוזר.
כמו שכתבתי פניתי למטפלים, עשיתי דיקור סיני
לקחתי צמחי מרפא דרך ההומיאופתית ועשיתי שינויי תזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למור - תגובה
מור אפריאט13/06/2016אילנה יקרה
נושא נשירת שיער דורש איבחון נכון ,
מבחינת פורמולות צמחים מאוד חשוב לאבחן נכון ולהתאים את הצמחים הנכונים.
לעיתים נדרש זמן כדי להפסיק את הנשירה לפעמים זה לוקח
חודשיים ואפילו יותר .
והכי חשוב שאסור להתייאש .
בברכה מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו כמה שאני מזדהה איתך
דנה05/10/2016היי,
אני קרובה לגילך וכל כך מזדהה עם הסיפור שלך. מרגישה שחייבת לדבר איתך... יש דרך ליצור איתך קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)