מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 38 עם נשירת שיער קשה וספירת כדוריות אדומות נמוכה מהנורמלנגה29/08/2016
עשיתי בדיקות דם ונמצא שספירת הכדוריות האדומות שלי נמוכה מאוד, מתחת לנורמל אבל הרופאת משפחה אמרה שזה בסדר. הבעיה היא שיש לי נשירה שיער גדולה מאוד כל מגע בשיער נשארת אצלי ביד שערה/שערות. האם יש קשר בין הספירת כדוריות אדומות שאני מבינה שכוללת ברזל ו-b12 לבין הנשירה הקשה שיש לי. חשוב לי לציין שבשני צידי ראש מתחילות לי קרחות קטנות שלא היו לפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 38 עם נשירת שיער קשה וספירת כדוריות אדומות נמוכה מהנורמל - תגובה
מור אפריאט30/08/2016נגה שלום
יש קשר ישיר סין ברזל ,פריטין נמוך וכן ספירת דם נמוכה .
הייתי ממליצה לפנות לנטורופט או רפואה סינית ליעוץ לגבי תזונה וצמחי מרפא שיכולים
להעלות את רמות הברזל ,פריטין .המוגלובין בדם.
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 38 עם נשירת שיער קשה וספירת כדו
נגה30/08/2016תודה. אם אני אתחיל לצרוך ברזל (רך) עם חומצה פולית ויטמין סי ו-b12 זה יעזור לעצור את הנשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 38 עם נשירת שיער קשה וספירת כדו - תגובה
מור אפריאט30/08/2016תתחילי ותראי לאחר חודש איך את מגיבה .
אם זה לא יספיק שוב ממליצה לפנות ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 38 עם נשירת שיער קשה וספירת כדור
נגה26/09/2016שלום שוב,
לפני חודש התחלתי לצרוך ברזל עדין עם חומצה פולית ו-B12. אני רואה שיפור בנשירה אבל לא על הקרקפת עצמה, השיער על הקרקפת דליל כמו שהיה. ועוד דבר, ממש מהתחלת הצריכה של הברזל התחילו לי פצעים על הסנטר אחרי ששנים לא היו לי. האם יש קשר לברזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
נגה05/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)