מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מוגברת לאחר שימוש בכדורי רוטסז׳וליה23/09/2018
שלום רב!
הנני סובלת מזה זמן רב מנשירת שיער
הרופאה המליצה לי ליטול כדורי רוטס על מנת למנוע נשירה
הנני נוטלת את הכדורים כבר כמעט 5 חודשים
ומאז הנשירה רק החמירה לי ובנוסף השיער שלי נשבר לחתיכות קטנות נעשה מאוד דליל ואף יבש מאוד ולפני כן היה לי שיער שומני
אמרו לי שלא מומלץ להפסיק את הכדורים ולהמשיך ליטול אותם
אבל הנשירה פשוט נוראית ...
אני חייבת לציין שאין לי חוסר ב - B 12
יש לי המוגלובין קצת נמוך טופלתי בכדורי ברזל במשך תקופה ואני סובלת מתת פעילות של בלוטת הטריס
אבל אני מרגישה שהכדורי רוטס פשוט הרסו לי את השיער ממש במקום לסייע הנשירה רק מחמירה מפעם לפעם
ניסיתי לטפל בשיער בהמון דרכים לפני כן כגון בשמנים שמפו דברים טבעיים וכו וכלום לא עזר ! ואני חופפת את השיער באופן יומיומי !
אני כבר ממש נואשת ולא יודעת מה לעשות ...
רציתי לשאול האם כדאי להפסיק את הכדורים או להמשיך לקחת אותם ? והאם יש עוד משהו שאוכל לעשות ?
תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ורוטס
מור אפריאט30/09/2018שלום לך :
אני מבינה שאת חובה נשירת שיער .
אך לדעתי אין קשר לרוטס . יש קשר שאולי את לא מאובחנת נכון ולא מקבלת טיפול ישיר לגורם
חוסר דם ותת פעילות בלוטת התריס יכולים לגרום לנשירה מוגברת .
ממליצה לפנות ליעוץ רפואי או בתחום הרפואה הטבעית ולטפל מהשורש .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)