סבוראה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוראה.
    דויד
    17/01/2010

שלום רב,

אני בן 22 ולפני כחצי שנה התברר לי שיש לי סבוראה על הקרקפת המלווה כמובן בקשקשת רבה. כמו כן יש נשירה מאוד גדולה של השיער...השאלה היא האם סבוראה יכולה לגרום לנשירת שיער.?....קיבלתי תכשירים לטיפול בסבוראה והם עוזרים טיפה אך הנשירה לא מפסיקה.. האם לאחר הטיפול בסבוראה השיער שב לצמוח?? שמתי לב שיש לי גם ריח רע על הקרקפת האם זה כתוצאה מהפטרייה? הייתי שמח לדעת איך אפשר לטפל בבעיה זו. מתכשישים רפואיים האם יש תרופות צמחיות ??? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוראה.

הוספת תגובה

• סבוראה

אפרת בן נון
    18/01/2010

שלום אבי
    סבוראה הינה דלקת של השכבות העליונות של העור זוהי תופעה כרונית וחשוב לטפל בעור בשלבים האקוטים ,הסבוראה גורמת לנשירת יתר של השיער מאחר ועור הקרקפת דלקתי ואכן יש לה ריח אופיני ,אולם לאחר טיפול
    בקרקפת ו איזון העור קיימת צמיחה מחודשת.ישנם טיפולי עומק לקרקפת ולשורשי השיער באמצעות חומרים טיבעיים אשר מבריאים את עור הקרקפת ומחזקים את שורשי השיער.וגורמים לצמיחה של שיער בריא.
    אפרת בן נון טריקולוגית הייר קליניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוראה המשך...

דויד
    19/01/2010

תודה על התשובה. ברצוני לדעת אילו חומרים טבעיים יכולים לעזור לטיפול בבעיה??. ... האם יש מזון מסויים שמומלץ. לאכול על מנת לטפל בבעיה או שלהיפך מה אסור לאכול כדי לא להחריף את הבעיה ??

תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך סבוראה

אפרת בן נון
    21/01/2010

אני ממליצה להפגש עם טריקולוג לבדיקה מקרוסקופית שיוכל לאבחן את מצב הקרקפת ולהמליץ לך טיפולים שיתאימו למצ הקרקפת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו