שיער דליל, שמן, חסר נפח. הלפ!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער דליל, שמן, חסר נפח. הלפ!!!
    777עדידי777
    18/01/2010

טוב, אז אני כבר אובדת עצות! כל מה שניסיתי מהפארמים לא עזר לי.
    מה עושים עם שיער שמן???? אני מדברת על פחות מ24 שעות ואין עם מי לדבר יותר - ישר למקלחת לחפיפה מטורפת.
    השומן מתווצר בעיקר בקרקפת אבל גם בשאר השיער ועד הקצוות!
    מה גם שהשיער שלי מאוד דליל, יש לי הרבה "מפרצים" בקרקרפת ואני כולה בת 21!
    השיער שלי נושר, ולאחרונה בקצב לא נורמלי. אני לא יכולה לישון עם אותה ציפית יותר מ2 לילות כי היא מלאה בשיערות!
    איך פוסקים את זה??? אני לא רוצה להיות קרחת בגיל 30, זה בטוח מה שיקרה אם אני לא אטפל בזה במיידי! כל יום שעובר זה יותר מתגבר! זה מפחיד... לקום ולהתעורר עם פחות שיער על הראש, עם עוד מפרץ חדש, עם שיער מרגיש כמו גריז. ;-(
    מה אני אמורה לעשות? ואיך? והאם יש תכשירים? רופאים מיוחדים?

אני אשמח לקבל המלצה ל"טיפול" במפרצים, בשיער השמן הדליל והחסר נפח שלי.
    האם יש שמפו המנטרל שומן לאורך זמן? האם יש שמפו / תכשיר המסייע במפרצים ובחוסר הנפח?
    האם יש תכשיר כלשהו שיאפשר לי להיות רחוקה ממקלחת לפחות 24 שעות?
    האם אוכל לישון אצל חברות מבלי להתקלח אצלהן????
    האם אוכל להסתרק מבלי לנקות את המברשת אחרי הברשה אחת בלבד????

בבקשה - אל תפנו אותי לרופא משפחה כי הכל בבדיקות דם שלי נראה תקין, בלוטת תריס, ויטמינים וכו'.
    אמא שלי בת 58 ובקושי נשארה לה שיערה מהראש. אולי זה תורשתי אבל אולי גם אפשר להלחם בזה... בבקשה תעזרו לי כמו שהייתם רוצים שיעזרו לכם - המלצה למשהו שבאמת עובד כדי שמחר בבוקר אקום רגועה ואלך לקנות אותו.... אף רופא לא הבין את מצוקתי ולא הצליח לפתור לי את ה"תעלומה". כולם אומרים שהכל תקין אצלי... אבל לא הכל תקין! אני רוצה שיער!!!! :(

תודה. וסליחה על החפירות וההתבכיינות, מקווה שתבינו אותי ותעזרו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הלחץ הזה רק מגביר את הנשירה....

דויד
    21/01/2010

שלום רב,

אני בהחלט מבין אותך....זה בטח לא משמח לראות את השיער שלך דליל או נושר ...אבל חשוב שתביני דבר אחד...הלחץ הזה שאת שרוייה בו רק מגביר את הנשירה....המתח הזה גרום לנשירה מוגברת.....את חייבת לקח תאת עצמך לידיים להגיד שאת תעשי הכל על מנת לטפל בבעיה ולעצור את השומניות בשיער או את הנשירה....ואת כבר עושה צעדים בעניין.....אבל תעשי זאת בלי לחץ הרי הלחץ רק מזיק פה....נכון...את בטח אומרת הכי קל להגיד אבל אני גם עם אותה הבעיה...השיער נושר ובגיל אני לא כזה רחוק ממך...אז קחי נשימה עמוקה.....תבטיחי לעצמך שתעשי הכל כדי לפתור ולהתגבר על הבעיה כי זה אפשרי.....אבל תביני יש אולי דברים שלא תלוים בך.....ואני מדבר על הקטע התורשתי כי ציינת שאימך גם אבדה המון שיער....אבל גם אם הבעיה תורשיתית יש פתרונות גם לזה(כדורים , ספריים וכו) ופה בפורום יכולים לכוון אותך יותר בנושא הזה מאשר אני. מה שבטוח שאת צריכה להרויד קצת מהלחץ כי תביני בכל מקום שתקראי על נשירה אחד הגורמים הבולטים לנשירה הוא לחץ, חרדה והם בהחלט מגבירים את הנשירה במקרה שמדובר בנשירה הנובעת לא מלחץ אלא מגורמים אחרים. שווה בדיקה לראות אולי יש לך איזו פטרייה או סבוראה כי מה שאת מספרת מאוד דומה לסבוראה שומנית...שווה בדיקה..!!!
    מקווה שעזרתי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו