מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה שנמשכת שניםאירה20/02/2010
שלום
תהליך הנשירה אצלי נמשך כ-8 שנים .
השיער ניהיה דליל ביותר. הייתי אצל מספר רופאי עור כמובן - לפי בדיקות דם יוצא שהכל תמיד תקין. אחד מרופאי העור אף טען כי אם האבא היה קירח , אז זה טבעי שהשיער שלי ניהיה ככ דליל , אציין כי אני בת 30.
כמובן ניסיתי בבמהלך תקופות ארוכות לקחת ברזל, אבץ, רוטס....כלום .
אינני יכולה להשתמש במינוקסי לאור ITP שהיה לי בעבר.
אף הסבר או ניסיון להשתמש בתרופת סבתא עד כה לא הועיל.
מה שכן אמרו לי כי שימוש בחומרים למיניהם לטיפוח השיער יכול לגרום לנשירה עקב חסימת שורש השערה . השיער שלי קשה לסידור 'סירוק...לכן החלטתי ועשיתי מספר פעמים החלקה יפנית . ואף היה נדמה כי זה עזר , נשירה הופחתה, לפחות בהתחלה....עכשיו השיער ארך, טכעקרון עליי לעשות שוב יחלקה על השורשים (ההחלקה נעשית במרחק סנטימטר מהשורש ). בינתיים שוב התחלתי להשתמש בחומרים כמו ג'לים וכו' לשיער ....אני כבר לא יודעת ממתי, אך הנשירה איומה שוב...אני רוצה לעשות שוב החלקה. גם בשביל היופי, אך קודם כל שאולי אפסיק לשים את הג'ל וזה יתרום לשיער..
בכל אופן השאלה: מה פחות מזיק ? החלקה יפנית פעם אחת או כל יום ג'ל\ קרם לחות?
ובכלל , מה לעשות? התייאשתי לגמרי
אני בלי קשר כל הזמן מסנה תוספי מזון למיניהן , מחליפה כל חצי שנה שנה, משתמשת בשמפו לשיער דליל....:(
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ממושכת
ד``ר אייל פרץ21/02/2010אירה שלום,
תהליך כה ארוך של הדללות שיער עם סיפור משפחתי חיובי יכול להתאים להתקרחות על רקע גנטי, אשר מתבטא בהידללות שיער באיזור הכתר. יחד עם זאת, יש צורך בבדיקת רופא כדי לקבוע בודאות שאכן מדובר בהתקרחות מסוג זה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)