זקיקי שיער...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיקי שיער...
    דויד
    26/02/2010

האם יש דרך לבדוק העם זקיקי שיער פעילים למרות שהשיער לא צומח??? ואם כן איך ניתן לבדוק זאת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקי שיער...

הוספת תגובה

• זקיקי שיער

ד``ר אייל פרץ
    26/02/2010

דויד שלום,
    שאלתך היא מאוד כללית, תלוי באיזה סוג התקרחות מדובר, בתקרחות על רקע גנטי זקיקי השיער עוברים תהליך ניוון כך שכושר ייצור השיערה פוחת בהדרגה. במצבים של נשירת שיער אקטיבית כמו אחרי הריון, חסר ברזל וכדומה מתרחש מעבר מהיר של השיערה משלב צמיחה לשלב נשירה, אולם כושר הייצור על ידי הזקיק נשמר לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דויד
    01/03/2010

אני מדבר על מצב של סבוראה...כתוצאה ממנה יש לי נשירת שיער מאוד גדולה וקרחות בכמה איזורים על הקרקפת...האם במצב שכזה יש צמיחה מחודשת ויש מצב שזקיקי שיער פעילים אך אין צמיחה כי הקרקפת נגועה בסבוריאה?? האם בכלל ניתן לבדוק פעילות של זקיקי שיער בדרך כלשהי???

תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין מענה ??

דויד
    07/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה וסבוריאה

ד``ר אייל פרץ
    07/03/2010

דויד שלום,
    חד משמעית, אין קשר בין סבוריאה לנשירת שיער.
    ממליץ להיבדק ע"י רופא עור לאיבחון סוג ההתקרחות.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקר ....

דויד
    08/03/2010

כל פעם שומע אני תשובה מסוג זה ומתפלא. העמיתה שלך לפורום אפרת בן נון....ענתה לי לפני מספר שבועות שיש קשר ישיר בין סבוריאה לנשירת שיער. ד"ר גינזבורג שהייתי אצלו מומחה לשיער אמר שיש קשר....4 ד"ר נוספים פרידמן,לוכוביצקי,שומרות, ריצ'יק אאמרו שיש קשר....ואתה אומר חד משמעי לא....יש דעות לכאן ולכאן....ואני שמח לשמוע את דעתך המקצועית...אך זה מפליא כאילו אתם הרופאים לא לומדים את אותם הדברים הקשורים לרפואת עור וכאילו לא קוראים את אותם המחקרים הנעשים בעניין......נכון שלכל רופא יש את דעתו בנושא אבל לקבוע משהו כחד משמעי למרות כל המידע שיש לך אם זה בספרים או באנטרנט המוצאים קשר גם אם הוא קטן בין סבוריאה לנישרת שיער...נראה לי לא מקצועי לקבוע משהו חד משמעי במשהו שנקרא רפואה שיש תמיד סקנד אופיניאן או לפחות אלף ואחד מחקרים שיעדו אחרת ....אשמח א אפרת בן נון תתיחס למה שאמרת ....

אנסה שוב...השאלה שלי הייתה האם ניתן לבדוק בדרך כלשהי את פעילותם של זקיקי השיער...??

תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו