לד"ר פרץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר פרץ
    יערה
    21/03/2010

אני בת 28, אף פעם לא היה לי שיער מלא מדי, אבל בשנתיים שלוש האחרונות הוא די הדלדל.
    אני נוטה לסבול ממחסור ב- B12 וברזל ומתת פעילות של בלוטת התריס ומטפלת בכל הגורמים הללו (אלטרוקסין מזה כמה שנים, כדורי B12 וברזל בתקופה האחרונה). יש לציין כי השיער שלי מבריק ובריא, לפחות בשורשים, אך עבר כמה טיפולי צביעה וחמצון ופן כל יומיים (הפן נעשה באופן מקצועי ולא מזיק, שכן כל החלק שהינו שיער טבעי אינו פגוע כלל). לפני כחצי שנה חזרתי לצבע הטבעי שלי ואני מנסה 'להבריא' אותו. מצד אחד יש בעיה של שבירת שיער שאני מניחה שנובעת מכל טיפולי הצביעה שהשיער עבר, ומצד שני נשירה שאינני יודעת אם היא נורמלית או נחשבת מוגברת.
    בהנחה שהנשירה היא לא גנטית - אני מבינה שתרופות ותכשירים כמו מינוקסיל לא יעזרו, נכון? מה לגבי פיטוציאן?
    מה כן אפשר לעשות? והכי חשוב (במיוחד כי לא ראיתי שאף אחת ששאלה את התשובה הזו נענתה ישירות עליה) - האם אפשר לגרום לצמיחה מחודשת של שערות? כלומר, מלבד חיזוק השערות הקיימות ומניעת נשירתן, האם יש סיכוי שיצמחו מחדש שיערות נוספות?

המון תודה ושבוע טוב,
    יערה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר פרץ

הוספת תגובה

• נשירה

ד``ר אייל פרץ
    22/03/2010

יערה שלום,
    ראשית יש להגדיר מהו סוג הנשירה?, נשירה אקטיבית כתוצאה ממחסור בברזל, B12 וכד' ?, הידללות שיער הדרגתית כביטוי להתקרחות על רקע גנטי ?, ו/או פגיעה במבנה השיערה כתוצאה מחמצון, צביעה וכד'. כדי לקבל תשובה מקצועית לשאלות הנ"ל אני ממליץ להיבדק ע"י רופא עור.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו