מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםיערית18/04/2010
אני מתעניין בכל מיני פורומים לגבי הטיפול בנשירת שיער אצל גברים.
גם אני סובל מזה לאחרונה וזה מאוד מציק לי ומפריע לי. אני יכול להגיד שאחוז גדול הציע לי ללכת על התרופה המדוברת פרופסיה, אבל אני יותר מאשמח לדעת מה הן חוות הדעת של האנשים שפה לגבי אותה תרופה, וגם לגבי אותו הטיפול בכללי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות בדפוס גברי
ד``ר אייל פרץ20/04/2010אורי שלום,
הטיפול בפרופסיה בהחלט יעיל, עוצר את הנשירה בעד 90% מהמקרים ובעד 40% יכול להצמיח שיער. תכשיר נוסף שיעילותו פחותה הוא המינוקסי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי
יפתח21/04/2010אני לוקח פרופסיה כבר כמעט שנה ונשירת השיער נעצרה כך שאצלי זה עובד...
מה שחשוב לדעת זה שרק כל עוד לוקחים אותה השיער לא נושר ואם מפסיקים לקחת אז הנשירה חוזרת תוך כמה חודשים.
ד"ר - תקן אותי אם אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון זה טוב לדעת שהאחוז שזה
יערית21/04/2010יצליח הוא אחוז גדול. אני חושב שלא סתם המליצו לי על התרופה הנ"ל. אבל חשוב לזכור שמנגד היו כאלה שגם היו נורא נגד משום מה. ועכשיו שאלה לאלה שלא פוחדים כמוני או חוששים, ומטפלים בעיניין הזה. היו לכם אי אילו תופעות לוואי בעקבות זה? יש אחוז שמצביע על תופעות לוואי אצל משתמשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהנסיון שלי...
יפתח26/04/2010אני לא סבלתי ולא סובל מתופעות לוואי ולפי מה שאני יודע מרבית הגברים לא סובלים מתופעות לוואי בזמן השימוש בפרופסיה.
אבל עדין צריך לזכור שמדובר בתרופה ותרופות גורמות לפעמים לתופעות לוואי כך שכל אחד עושה את השיקולים שלו ומה עומד ראשון בסדר העדיפויות שלו - אני לא רוצה להקריח והייתי מוכן לקחת את הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)