מינוקסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוקסי
    יאיר
    23/06/2010

שלום ד'ר אני התחלתי להשתמש במינוקסי 5 אחוז בקו השיער הקדמי רציתי לדעת מדוע אתם אומרים שמינוקסי פחות יעיל מפרופסיה קראתי מחקר שאומר שמבחינת כמות שערות לס'מ ושערות טרמניליות בספירה המינוקסי נתן תוצאות מרשימות הרבה יותר מאשר פרופסיה?שאלה נוספת האם לשימוש של 10 שנים רק במינוקסי האם יש אפשרות שהשיער יישאר אותו דבר ולא יחמיר אפילו טיפה?או שאין בכלל אפשרות כזאתי?וגם למה לא משלבים בתוך המינוקסי תחומר הפעיל פינסטריד הרי ככה הוא היה קטלני יותר גם בולם dht וגם ממריץ את זקיקי השיער וגם מונע תופעות לוואי של ירידה בחשק המיני?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוקסי

הוספת תגובה

• מינוקסי

ד``ר אייל פרץ
    23/06/2010

יעילות המינוקסי פחותה בהשוואה לפרופסיה. עוצר נשירת בעד 30-40 % מהמקרים, בהשוואה לפרופסיה שעוצרת נשירת בעד 90% מהמקרים. תיתכן אי התאמה בין כל המחקרים אך ככלל פרופסיה נמצאה יעילה יותר.
    בברכה,
    דר פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי לא ענית לי על הכל

יאיר
    23/06/2010

האם יש אפשרות שזה ישמור על המצב אותו דבר 10 שנים או שבכלל לא?וגם לגבי למה לא ייצרו תחומר פינסטריד בתוך מינוקסי ליעילות רבה יותר גם בלימת dht וגם המרצת הזקיקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובלי קשר

יאיר
    23/06/2010

ממ אני יודע שמדובר על 30-40 אחוז צמיחה ו60 אחוז עצירת נשירה במינוקסי(נראלי ד'ר גינבורג אומר ככה) אולי התייחסת למקור אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה לא עונה למה

יאיר
    27/06/2010

ששאלתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוקסי

ד``ר אייל פרץ
    27/06/2010

כאמור יכול לעצור או להאט את תהליך ההתקרחות.
    שילוב של מינוקסי ופינסטריד, אני מניח שיש הרבה שיקולים לאי שלובם בתכשיר אחד כגון: אופן המתן, תופעות לוואי (מינוקסי פותח לראשונה כטיפול ביתר לחץ דם) ועוד מיגבלות פרמקולוגיות.
    בברכה,
    דר פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו