נשירה+איבוד התילתול :( help

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה+איבוד התילתול :( help
    מתולתלת לשעבר
    02/07/2010

שלום וסופ"ש נעים,

מאז גיל ההתבגרות שיערי הפך למתולתל (באופן טבעי כמובן וללא מניפולציות כימיות כלשהן שלי עליו).
    כך הוא נשאר במשך שנים רבות. בשנה האחרונה (כיום בת 31) שיערי הפסיק להיות מתולתל והנשירה (שהייתה גם קודם אם כי פחות אינטנסיבית) גברה.
    אני יכולה לחשוב על מספר גורמים:
    1. בשנים האחרונות אוכלת פחות מסודר ובטח שגם פחות בשר
    2. בשנים האחרונות השתמשתי ביותר חומרים לשיער מפעם
    3. בשנים האחרונות השתמשתי יותר במייבש השיער שלי
    4. בשנים האחרונות התחלתי להשתמש בגלולות בצורה סדירה
    (שנים אחרונות זה 3-4 השנים האחרונות)

אני מאמינה שפיתרון לנשירת שיער יימצא, מתארת לי שזה משהו תזונתי, אך האם מוכרת התופעה של איבוד תכונת התילתול והאם יש פיתרון??

נ.ב,
    יש לציין שבחודשים האחרונים הפסקתי להשתמש במייבש שיער וכמו כן בכל חומר לשיער שאינו שמפו (אפילו לא קונדישנר) ועדיין איני מבחינה בתוצאות חיוביות נראות לעין. עדיין נשירה, עדיין אין תילתול
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה+איבוד התילתול :( help

הוספת תגובה

• נשירה איבוד התיתלתול

אפרת בן נון
    03/07/2010

שלום לך
    אני יכולה להבין את מצוקתך .אני שמחה לבשר לך שיש פתרון לבעייתך .
    תזונה לקויה וחסרים תזונתיים הינם חלק ממגוון של גורמים שמשפיעים על בריאות השיער.
    ממליצה לך לערוך בדיקות דם לבירור רמות בי12 ברזל אבץ חומצה פולית .כמו כן רצוי לבדוק איזון בלוטת התריס.ולהקפיד על תזונה מאוזנת יותר.ממליצה לך להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער עלמנת שיוכל ליעץ לך ולהתאים טיפול הולם לבעיתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו