מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בPOWER GROW COMBהגר03/07/2010
שלום
התחלתי להשתמש כבר ארבעה חודשים במסרק לייזר זה , אני מפחדת כי קרני הלייזר מזיקים , מה גם שאני לא מבחינה בשום שינוי עדיין. תוכל לתת לי מעט פרטים עליו והאם זה מסוכן ?
אני בת 58 עם שיער דליל עד מאוד.
אודה לתשובתך , רחל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסרק לייזר
אפרת בן נון03/07/2010שלום הגר power grow comb עושה שימוש בטכנולוגיית קרני לייזר בעוצמה נמוכה ,המכשיר פולט קרני לייזר באורך גל של 655 ננומטר .החום מגביר את זרימת הדם לשורשי השיער והזנת השורשים עולה.
קרן הלייזר בטיחותית ולא מזיקה ,אין להסתכל ישירות על קרני האור היוצאות ממסרק הלייזר.
לגבי תוצאות 45% מהאנשים יראו תוצאות לאחר 8 שבועות של טיפול,45% נוספים יראו תוצאות משבוע 10 עד שבוע16 10% הנוטרים יתחילו לראות שינוי לאחר שבוע 16 או שלא יראו שינוי בכלל.
בברכה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)