שיעור יתר כתוצאה מציקלוסופורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר כתוצאה מציקלוסופורין
    דוראל לוי
    05/08/2010

עברתי השתלת מח עצם לפני כשלושה חודשים. אני מקבל בין היתר תרופה בשם ציקלוספורין ויש לה כמה תופעות לוואי. בין הדברים שהכי מציקים לי זה השיער של הגוף שצומח בלי פרופורציה. כמו השיער על הידיים על האצבעות על הכתפיים, הגבות, האוזניים, הרבה מקומות בגוף..

אני יודע שכשאשר מפסיקים לקחת את התרופה התופעה הזאת מפסיקה. אבל האם השיערות האלה יירדו מעצמם?

מתחנן לעזרה.. זה ממש מציק לי

עוד דבר שמציק לי זה הגדילה של השיער ראש.. הוא גדל קצת דליל אחרי הכימותרפיה וההקרחה.. זה אמור להיות ככה? היה לי שיער מלא לפני

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי??

דוראל לוי
    15/08/2010

לא בכבוד שלך לענות מר פרץ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקלוספורין ושיעור יתר

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2010

דוראל שלום,
    ברגע שתפסיק את הטיפול התופעה תחלוף בהדרגה, כלומר אופי וקצב הצמיחה כמו גם הפיזור יחזרו לנורמה.
    בנוגע לשיער הקרקפת תיתכן צמיחה של שיער עדין יותר בהתחלה אולם בהמשך צומח שיער תקין. יחד עם זאת אי אפשר לשלול שמדובר בהתקרחות תורשתית לכן אני ממליץ לך להיבדק ע"י רופא עור.
    בברכה,
    דר פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו