מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער לאחר לידהאילנית23/10/2010
שלום רב,
שמי אילנית בת 36 ולפני כ10 חודשים ילדתי תאומים, לאחר הלידה השיער השתנה בצורה מוזרה.
יש לי שער דליל מתולתל ובעל נפח. מעולם לא היה לי שיער ארוך השיער מגיעה לאורך מסויים, עד חגורת הכתפיים ופשוט נעצר, בסמוך לשורש השערה עבה ובריאה אולם ככול שהשיער ארוך יותר הקצוות דקות ושבריריות, הסתפרתי מס' פעמים קצר כדי לרענן את התופעה אך ללא הועיל.
מאז הלידה אני סובלת מנשירה מוגברת לדעתי הלא מקצועית נשר לי כמחצית מכמות השיער ולאחרונה גיליתי פלומות קצרות של שעיר מסביב לראש (לאורך המצח, רכות עורף)
כיום מקדימה השיער קצר ובמרכז ארוך יותר....השיער יבש ולא נעים לא במגע ולא במראה.
מה לעשות כדי להנות משיער מרשים יותר? רוצה לציין שאני בריאה ואוכלת בצורה מאוזנת, עשיתי בדיקות דם לאחר הלידה והכל יצא תקין.
מתפה לתשובה,
בברכה,
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאחר לידה - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2010אילנית שלום רב,
נשירת שיער שקשורה בהריון מופיעה 3 חודשים לאחר הלידה ויכולה להימשך עד כשנה.
כך שיתכן והתהליך עדיין לא נעצר, בשלב זה מומלץ לבצע בירור מעבדתי (כפי שביצעת), ודאי שבדקת פריטין (מחסני ברזל) בדם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)