נשירת שיער לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער לאחר לידה
    אילנית
    23/10/2010

שלום רב,
    שמי אילנית בת 36 ולפני כ10 חודשים ילדתי תאומים, לאחר הלידה השיער השתנה בצורה מוזרה.
    יש לי שער דליל מתולתל ובעל נפח. מעולם לא היה לי שיער ארוך השיער מגיעה לאורך מסויים, עד חגורת הכתפיים ופשוט נעצר, בסמוך לשורש השערה עבה ובריאה אולם ככול שהשיער ארוך יותר הקצוות דקות ושבריריות, הסתפרתי מס' פעמים קצר כדי לרענן את התופעה אך ללא הועיל.
    מאז הלידה אני סובלת מנשירה מוגברת לדעתי הלא מקצועית נשר לי כמחצית מכמות השיער ולאחרונה גיליתי פלומות קצרות של שעיר מסביב לראש (לאורך המצח, רכות עורף)
    כיום מקדימה השיער קצר ובמרכז ארוך יותר....השיער יבש ולא נעים לא במגע ולא במראה.

מה לעשות כדי להנות משיער מרשים יותר? רוצה לציין שאני בריאה ואוכלת בצורה מאוזנת, עשיתי בדיקות דם לאחר הלידה והכל יצא תקין.

מתפה לתשובה,
    בברכה,
    אילנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער לאחר לידה

הוספת תגובה

• נשירת שיער לאחר לידה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    24/10/2010

אילנית שלום רב,
    נשירת שיער שקשורה בהריון מופיעה 3 חודשים לאחר הלידה ויכולה להימשך עד כשנה.
    כך שיתכן והתהליך עדיין לא נעצר, בשלב זה מומלץ לבצע בירור מעבדתי (כפי שביצעת), ודאי שבדקת פריטין (מחסני ברזל) בדם.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו