מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער במשך 4 שניםנופר12/11/2010
שלום,
אני בת 19, יש לי נשירת שיער רצינית כבר 4 שנים.
עשיתי המון בדיקות וכולן תקינות.
שתיתי במשך זמן ממושך ויטמינים/אבץ/כדורים בשם רוטס ושום דבר לא עזר.
מאז ומתמיד היה לי שיער דליל וחלק,בכמה שנים האחרונות הנשירה פשוט לא מספיקה וכמות השיער שנשארה לי ממש קטנה.
רופאת העור שביקרתי אצלה אמרה שזה השיער שלי ואין מה לעשות-דבר שנראה לי לא הגיוני משום שהנשירה לא מפסיקה ווזה לא השיער שתמיד היה לי.
עשיתי בדיקות הורמונליות והם תקינות.
רציתי לדעת האם יש קשר בין נשירת השיער לבין הפסקת הפעילות הגופנית שבה עסקתי מגיל קטן מאוד.
תודה מראש
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער במשך 4 שנים - תגובה
ד``ר אייל פרץ13/11/2010נופר שלום,
על פניו נראה שעד עתה עברת בירור מקיף שהעלה חרס.
אני ממליץ לפנות לרופא עור לקבלת חוות דעת נוספת.
אין קשר לפעילות הגופנית.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער במשך 4 שנים
נופר16/11/2010ראשית אני מודה לך על ההתייחסות לשאלתי,
הבעיה היא שביקרתי אצל מספר מומחים וכולם אמרו לי שזהו "סוג השיער" שלי.
כאשר אני מסבירה להם שהשיער שלי לא היה ככה ,השיער שלי עד לפני 4 שנים היה דליל אך לא ברמה כמו שיש לי היום,וככל שעובר הזמן אני רואה שהשיער מתרוקן יותר ויותר (זה לא שבחינה פסיכולוגית אני חשה בכך אלא יש לי ממש הוכחות לכך שהשיער באמת מתרוקן עם הזמן).
עליי לציין שאין לי קרחות-פשוט צפיפות השיער נמוכה מאוד,בחלק העליון של הראש השיער נראה מלא יותר מבחלק האחורי של הראש.
בנוסף,השיער פשוט לא אורך לי,כבר מספר שנים השיער באותו האורך (באורך עד הכתפיים) מבלי שהסתפרתי.
כל שאני מבקשת הוא להמליץ לי על מספר בדיקות שיוכלו לשקף את הבעיה.
תודה על צומת הלב,
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער במשך 4 שנים - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/11/2010נופר שלום,
כפי שאמרתי יש צורך בבדיקה קלינית כדי שאוכל להתייחס באופן ספציפי למצב השיער.
באופן כללי בירור לנשירת שיער כולל ברזל, B12 , חומצה פולית ותפקוד בלוטת התריס, אך כל מקרה לגופו. אני מניח שכבר ביצעת את הבדיקות הנ"ל.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי אבץ כתוספת וגם אומגה 3 + HNS
א סובלת כמוך02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)