דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    יונתן
    08/12/2010

שלום יש לי סבוריאה כבר כמה חודשים וחציתי לישאול כמה שאלות1.האם סבוריאה מלוות בקרקפת צהובה ונשירה?2.אמרו לי שמיי מלח יכול להעזור אחרי החפיפה אם השמפו אמרו לי שזה מחטה את הקרקפת האם כדאי לי להישתמש בזה?זה לא יכול להזיק?3.האם יש איזה שהוא אוכל אוו משו טבעי שאפשר לימרוח על הקרקפת שזה יעזור..המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

אפרת בן נון
    09/12/2010

שלום יונתן
    הסבוראה היא נטיה כרונית של העור ליצירה והפרשה מוגברת של שומן מבלוטות החלב,עודף שומן על פני השטח גורם לגירוי בעור,המתפתח לדלקת בשכבות הפנימיות שלו,אז מוגדר המצב כדלקת עור סבוראית,במקרים שהעור שמן מאד, הקשקשים אינם נושרים.אלא מתערבבים בשומן הקרקפת ונישארים דבוקים אליה מה שנותן לקרקפת את הגוון הצהוב,,מצב זה מסכן את בריאות השיער.מכיון שעלולה להיות חסימה של פתחי היציאהשל השיערה וחניקת השורש. מי מלח לא יטפלו בבעיה ורצוי לדאוג לטפל בהקדם ממליצה לך לפנות לטריקולוג מומחה לבריאות השיער או רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו