שוב דילגו עלי!! - תענו בבקשה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב דילגו עלי!! - תענו בבקשה דחוףף
    לין
    16/12/2010

שלום ,
    מזה כמה שנים אני סובלת מנשירת שיער שהולכת ומתגברת במיוחד בתקופה הזה אחרי שהתחנתי. (התחתנתי ב 1/8), אני מיואשת נורא מזה- מאז ומתמיד היה לי שיער עבה במיוחד, שיער יפה ומסולסל, ועכשיו אני ממש לא סובלת אותו. יש להגיד שעשיתי פעמים פסים - האם אני צריכה להתשמש בשמפו מסוים כדי שהשיער לא ינשור ולא יהיה יבש מהפסים? דרך אגב, הנשירה המתחדשת שלי נובעת כך - שיער מסורבל שאני מנסה לפתוח את הקשרים והם לא נפתחים ואז הקשר נושר . מה לעשות? עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות, רופא עור נתן לי מינוקסי - אך אני מפחדת להשתמש בו כי אני רוצה להיכנס להיריון ובעלון כתוב שאסור לנשים הרות.
    מה הפיתרון. לגזור את השיער זה עוזר זמנית ואחר זמן מה השיער ממשיך לנשור. אולי לאכול תזונה נכונה או ליטול וויטמנים? מה בדיוק? אנא עזרו לי, כבר הגעתי למצב שבו אני שונאת את השיער שלי- אפילו כשבעלי נוגע לי בו אני נגעלת כי השיער שלי לא נראה בריא כלל.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב דילגו עלי!! - תענו בבקשה דחוףף - תגובה

אפרת בן נון
    16/12/2010

שלום סול
    את מתארת נשירה שנמשכת כבר כמה שנים ,עדיין לא טיפלת בגורם לבעיה .הסיבות לנשירה יכולות להיות על רקע של מתח ולחץ חוסר איזון הורמונלי ,חסרים תזונתיים,וחוסר איזון במצב הקרקפת מציעה לך לפנות לטריקולוג מומחה לבריאות שיער שיאבחן את מצב הקרקפת ורמת הנשירה ויתאים טיפול הולם לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו