שימוש בפרופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בפרופסיה
    קובי
    25/01/2011

שלום רב,
    שמי קובי ואני בן 23 ,מגיל 21 התחילה אצלי נשירה (תורשתית כנרא)במפרצים, אציין שהמצב אינו חמור,וכדי לפתור זאת אני כבר חצי שנה לוקח פרופסיה,לא שמתי לב כלכך לנשירה בעבר ואיני שם לב היום, עדיין יש מפרצים אבל ישנה צמיחה מסויימת,האם השער יחזור לכשהיה?כמה זמן עוד יש להתמיד בטיפול לפני שאני אדע תוצאה סופית?מתי מומלץ לקחת פרופסיה והאם יש חשיבות להפרשי שעות (פעם בעשר פעם בשש)ואם קורה שמפספסים כדור פעם בחודש יש לכך השלכות על התוצאות?הרבה שאלות שהפנתי אותם לרופא העור אך ללא מענה הולם (האם לרופאי העור יש אניטרס להמליץ על הכדורים הללו?מקבלים הטבות?כסף?) אשמח לקבל תגובה,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפרופסיה

הוספת תגובה

• שימוש בפרופסיה - תגובה

אפרת בן נון
    26/01/2011

שלום קובי
    הפרופסיה מתאימה להתקרחות על רקע גנטי,לכן היא מתאימה לך כל עוד אתה נוטל אותה אתה מאט את קצב ההידללות.לא תמיד ניתן לעבות שיער שהדקק אך רצוי להמשיך ליטול את הפרופסיה על מנת למנוע הדרדרות.כיום זהו התכשיר היחידי שמטפל ברקע האנדרוגנטי.
    בברכה אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפרופסיה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    26/01/2011

קובי שלום,
    הטיפול בפרופסיה עוצר את תהליך ההתקרחות התורשתית בעד 80-90% מהמקרים. בחלק קטן יותר יכול להצמיח שיער.
    יש ליטול את הכדור למשל 6-12 חודשים כדי להעריך את מידת יעילותו. מומלץ לצלם לפני ואחרי ולהשוות.
    מומלץ ליטול את הכדור בשעה קבועה.
    לרופאי העור אין אינטרס להמליץ על הטיפול.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו