מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערשואלת07/03/2011
שלום, אני בת 25. יש לי נשירת שיער מוגברת שנים. יש לי הידללות/ שבילים רחבים ריקים בראש- כתר וחלק עליון. (פרופ' אמר לי שיש לי בעיה גנטית ואין פיתרון אפילו לא השתלת שיער) אני משתמשת בטופיק. (כל בדיקות הדם תקינות) השיער אף פעם לא ארך לי באורכו (אורך לפני הכתפיים). השתמשתי 3 שנים במינוקסי - לא עשה כלום. עברתי לשימוש בדיאנה למשך שנה- גם כלום. אני יודעת שקיים עוד כדור להתקרחות נשית, אבל לא יודעת את שמו. האם אתה מכיר כדורים להתקרחות נשים? (חוץ מדיאנה) ממתינה לתשובה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/03/2011שלום רב,
בהנחה שמדובר בתקרחות גנטית אין טיפול יעיל פרט למינוקסי.
התרופה פרופסיה יעילה להתקרחות גנטית בגברים. התרופה אינה מאושרת לשימוש בנשים.
בעיקרון, כן ניתן לבצע השתלת שיער.
האם את סובלת משיעור יתר / אי סדירות של המחזור?
אם כן ממליץ לבצע בירור הורמונלי לשלול רמה גבוהה של טסטוסטרון (הורמון גברי) ואנדרוגנים אחרים.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער- המשך..
שואלת08/03/2011שלום, תודה לך,
ערכתי בדיקות דם מקיפות, הכל תקין (טסטוסטרון ואנדרוגנים, וכו' תקין- לא נמצאה בכעיה שם).
הורמונלי לשלול רמה גבוהה של טסטוסטרון (הורמון גברי) ואנדרוגנים אחרים.
1) לגבי השתלת שיער, (כל הגוף יש לי צמיחה שיער רגילה) הבעיה רק שיער בראש.
הבעיה, שהשיער אף פעם לא ארך לי באורכו. והבנתי שלהשתלת שיער צריך לפחות צמיחה מלאה וסדירה בעורף או איזה שהוא חלק בשיער הראש צפוף. ואין לי את זה.
זה נכון שככה אי אפשר השתלה? או שאפשר מחלק אחר בגוף להיות תורם?
2) אתה לא מכיר כדור לצמיחת שיער (בעייה גנטית) חוץ מדיאנה?
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)