מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער טיפול פרופסיהדני16/03/2011
שלום רב.
אני חייל בן 20.
לפני שנה שנתיים החלה לי התקרחות גברית הדרגתית. נשירה מהמצח בעלייה מתמדת.
בחודשים האחרונים יש לי התקרחות כבר יותר רצינית. המצח גדל ובקודקוד הראש מתחיל קרחת. ובאופן כללי צפיפות נמוכה והשיער מדלל חלש ועדין. במשיכה בשיער נושרות שערות.
יש לציין כי השיער מאוד שומני.
הופנתי לבדיקות דם וכאשר הלכתי איתם לרופא עור הוא אמר שלא צריך בדיקות דם ויש לי נשירה גברית טיפוסית. הטיפול שהוא אמר עליו הוא פרופסיה ולטענו זה יקח כמה שנים עד שאני אראה תוצאות. שאלתי אותו כל תרופות אחרות כמו מינוקסי. ונענתי שמינוקסי לא טוב כי אם הזמן האפקטיביות שלו פוחתת לעומת פרופסיה, ומינוקסי זה רק בנוסף לא במקום.
השאלות שלי - באיזה תרופה להשתמש? מה ההבדלים?
האם יש תרופות זולות יותר? ומה תופעות הלוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער טיפול פרופסיה - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/03/2011דני שלום,
2 התרופות יעילות, אך הפרופסיה יעילה יותר.
תופעות לוואי: מינוקסי - גירוי בקרקפת, הצמחת שיער באיזורי גוף אחרים.
פרופסיה - ירידה בתפקוד המיני ( מתחת ל-5% ), הפיכה. תוארה גם ירידה בנפח הזרע.
מומלץ לצלם לפני ואחרי. בשני המקרים, כדי להעריך את מידת יעילות הטיפול מומלץ לטפל למשך 6 חודשים עד שנה.
בבקכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)