מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה ושיער דליל בגיל 19!!ליאור27/03/2011
אני בן 19 ואני סובל מנשירה רצינית ושיער מאוד דליל..ואני יודע שזה מלחצים,דכאונות ועצבים..הרבה מזה נגרם לי לצערי מהצבא ,דברים כאלה ואחרים שמבשרים לי..לצערי אני לוקח קשה מדי..ואני יודע שזה נגרם לי כתוצאה מזה,לפעמים אפילו הרגשתי חולשה מזה..ממש את המערכות שלי בגוף יורדות..אני לא יודע איך להסביר את זה,חשוב לי לציין שאף אחד במשפחה שלי אינו סובל מנשירה או משיער דליל..אני מפחד שבעוד חצי שנה בקושי ישר לי שיער ..השאלה שלי היא אם השיער שלי יגדל בחזרה לשיער חזק מלא ובריא כמו שהוא היה ..ומה בכללי אני יכול לעשות עם המצב..באמת שאני לא יודע לאיזה רופא לפנות ומה לשאול..העניין הזה ממש ממש מפריע לי ואני כבר אובד עצות אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
סיון28/03/2011שלום ליאור היקר,
אני אומנם לא רופא ולנו במשפחה (לפחות בחציה) יש את הבעיה של נשירת שיער. בני הצעיר ששערו היה מלא ויפה החל בטיפול אלטרנטיבי לאחר שהחל לנשור לו השיער.
לפני הוא השתמש בכדורים שרופא נתן לו אבל הם העלו לו את לחץ הדם לכן הפסיק עם הטיפול.
היום הוא לוקח ל-קרניטין 250 מ"ג L-Carnitine של סולגאר. שזה תוסף שחבר המליץ לו עליו שאמור לעזור לתאים להתפתח. אני לא מבין בזה הרבה, ואני חושב שרואים שיפור, כדאי לך לבדוק את העיניין לפני שתרעיל את גופך בכל מיני כדורים ומשחות שעוזרות יחד עם תתופעות לוואי.
בהצלחה, וקח הכל בקלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
ליאור31/03/2011אני בהחלט חושב שאתה צודק בעניין של לא לקחת ישר כדורים..אני הכי אנטי בכל מה שקשור להחדרת כימיקלים לגוף מכל סוג שהוא.זה מבחינתי זה המפלט האחרון..אתה יכול אולי לומר לי לאיזה רופא הלכתם או איך בדיוק התחלתם לבדוק את העניין..לכוון אותי במה שתוכל אני אשמח,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה ושיער דליל בגיל 19!! - תגובה
ד``ר אייל פרץ31/03/2011ליאור שלום,
מתח נפשי יכול לגרום לנשירת שיער, אך יתכן שמה שאתה מתאר ("שיער דליל") הינו ביטוי להתקרחות תורשתית.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דליל
ליאור31/03/2011קודם כל תודה שהתייחסת,עכשיו זאת בדיוק הבעיה..שאף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מבעיות של שיער תודה לאל ובכלל...עכשיו אני דיי בטוח שזה רק ממתח נפשי לחצים וכדומה..והלוואי והייתי לוקח דברים בצורה אחרת..נכון לעכשיו אני חייל אז אני לא יכול לפנות ככה לקופת חולים רגילה....יש אולי בית חולים שנותנים מענה שאתה יכול להפנוות אותי אליו? או משהו שאתה יכול להמליץ לי לעשות..בדיקות..רופא מסויים...באמת שאין לי שמץ..משהו שתוכל לכוון אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)