תופעות לוואי - סטרונג הייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי - סטרונג הייר
    אלונה
    03/04/2011

שלום רב,

אני סובלת משיער דליל מאוד.
    רוקחת המליצה לי על טבליות סטרונג הייר של לייף ואמרה שהם ממש עוזרים והם מורכבים מחומרים טבעיים.

ברצוני לדעת האם יש להם תופעות לוואי מכיוון שלא ראיתי שמצורף לטבליות דף הסברים על תופעות לוואי.

בעיקר ברצוני לדעת האם הטבליות עלולות לגרום לי לשיעור יתר בשאר הגוף חוץ מבקרקפת?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי - סטרונג הייר - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    06/04/2011

אלונה שלום,
    למיטב ידיעתי הטבליות מכילות ויטמנים, חומצות אמינו ו-MSM (תרכובת סולפור) ולא ידוע על תופעות לוואח מיוחדות לרבות שיעור יתר. אך ראשית אני ממליץ לבצע בדיקת דם לברזל, B12 , חומצה פולית ובלוטת התריס ולטפל בהתאם. כמו כן מומלץ לפנות לרופא עור לאיפיון אופי הנשירה.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לגעת בכדורים האלה

עומר נעים
    15/11/2015

שלום לכם היה לי נשירה חלשה הלכתי לסופר פרם לדעת אם יש איזה שמפו שיכול לעזור לי עם הדלילות של השיער ואמרו לי שם שיש כדורים של לייף ושזה יכול לעזור לי מאור אז בחרתי לקחת אותם ושאלתי אם צריך מרשם של רופה אמרו לי שלא מאז שאני לקוח אותם הנשירה שלי יותר חזקה בהמון ממה שהיה לי ובקיצור חברים אל תתקרבו לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו