מינוקסי 5 לנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוקסי 5 לנשים
    חן
    26/04/2011

שלום,
    בין רופאת העור שלי לרופאים אחרים יש כנראה מחלוקת..האם נשים יכולות להשתמש במינוקסי 5 אחוז?? האם אין סיכוי כי זה יצמיח שיער בפנים?? האם יש רק תכשירים שמיועדים לגברים שמכילים אחוז כזה, ועליי לקנות אותם?
    בנתיים השתמשתי ב-2 אחוז (כמה שנים) השיער עדיין דק ודלילי מאוד, צפיפות מאוד נמוכה, אולם הנשירה התמנתנה מאוד. האם מעבר למינוקסי 5 אחוז יכול לעזור בהצמחת שיער?
    תודה!
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוקסי 5 לנשים

הוספת תגובה

• מינוקסי 5 לנשים - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    26/04/2011

נופר שלום,
    מינוקסי 5% לא מאושרת לשימוש בנשים, למרות שמדובר באותו חומר - מינוקסידיל, אך בריכוז גבוה יותר. הריכוז הגבוה יעיל יותר. בהחלט יכול להצמיח שיער בפנים, השתדלי להימנע ממגע ישיר של התרופה עם עור הפנים.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...אבל..

חן
    26/04/2011

לא הבנתי מתשובתך אם זה אפשרי להשתמש או לא...
    אם זה לא יצמיח לי שיער בפנים כל עוד זה לא יבוא במגע עם עור הפנים- מעולה.
    אבל אם עצם השימוש בקרקפת מעורר גם גידול שיער בפנים, או שמא זה לא בטוח לנשים מסיבה אחרת, לא אעלה את הריכוז...
    מה המלצתך?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...אבל.. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    28/04/2011

חן שלום,
    מינוקסי 5% לא מאושר לשימוש בנשים בארץ (לא ברורה לי הסיבה).
    גם שימוש בקרקפת יכול לגרום לשיעור בפנים, אך בעיקר המגע הישיר עם העור .
    בבברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו