עצוב.. פשוט עצוב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצוב.. פשוט עצוב.
    מקריח
    15/06/2011

עצוב שילד בגילי (19) צריך לסבול ממפרצים כאלו גדולים, עצוב שלילד בגילי כבר אין את הביטחון שהיה לו פעם, עצוב שילד בגילי מפסיק לבלות עם בנות עקב התקרחות שלו, עצוב שילד בגילי לא מוכן לצאת בלי כובע כי הוא מתבייש במפרצים שלו, ועצוב שילד בגילי שוקל ברצינות התאבדות עקב התקרחות.

למה אין לזה עדיין תרופה לדעתי? המדע לא מייחס לזה מספיק חשיבות. כי הרי מחלה זו לא פוגעת בבריאות, היא רק פוגעת בנפש וזה בסדר מבחינת המדע. אומנם יש הרבה המנסים למצוא לכך תרופה, אך כנראה שלא מספיק.

פרופסיה מינוקסי והשתלות שיער, יכולים במקרה הכי טוב להקל על המצב, אך לעולם לא לפתור אותו לגמרי.

אני בינתיים לוקח פרופסיה ג'נרית כי אין לילד בגילי 300 שקלים לחודש שזה חוצפה ענקית לבקש מחיר כזה. ואכן יש ירידה בחשק המיני. אבל אני כל כך נואש, שלא אכפת לי מזה בכלל.

אז יאללה מדע תמשיכו לנסות להמציא פלאפונים משוכללים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצוב.. פשוט עצוב.

הוספת תגובה

• כתבה על השתלת שיער

טלי
    15/06/2011

היי לך, אני לא יודעת אם זה ינחם אותך אבל יש באתר כתבה על השתלת שיער שזו אולי אופציה עבורך. (מצד שני שמעתי שאפשר לעשות את זה רק החל מגיל 25)

http://www.beok.co.il/Category/Article/11457

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע שכבר שמעת הכל אבל

סקפטי
    16/06/2011

להתאבד בגלל הקרחה או אפילו לחשוב בכיוון הזה זה רעיון מאוד טיפשי. אומר לך את זה בן אדם שבעצמו מקריח, ככה שאני מבין את המצוקה שלך.
    אני לא ארחיב יותר מידי בדיבור, רק אגיד שלכל בן אדם יש את הבעיות שלו, יש נכים, יש עיוורים, יש כאלה כויויות ועוד ועוד.... ככה שאנחנו לא באמת במצב הכי גרוע שאפשר לדמיין. ממש לא. אל תתיימר להבין כבר את החיים, הרבה מהאנשים שאתה מקנא בהם היום אולי יום אחד יהיו חולים, אולי תקרה להם תאונה ואולי מצד שני הם באמת יחיו באושר, העניין הוא שחשוב שתפנים שאין לך באמת מושג.
    בנוגע לבחורות, נכון שזה כנראה פחות מושך אבל אל תיקח את זה רחוק מידי. אני מכיר קרחים שנמצאים עם בחורות שנראות מדהים. אם בחורה תתאהב בך לא זה מה שיעצור אותה.
    אם אנשים היו מתאבדים בגלל חוסר ביטחון ומראה חיצוני, הרבה בחורות שמנות כבר היו קופצות מהגגות. אתה אולי חושב שהמצב שלך יותר גרוע אבל תשאל אותן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילד שעצוב לו

לבנת
    17/06/2011

אני מבטיחה לך שאם תיקח את הנושא יותר בקלות החיים שלך ייראו אחרת.
    אני כל כך מבינה אותך, שלא יהיה לך ספק (אחרי קרחות יעריות שהיו לי אם ידוע לך מה זה).
    תהיה חזק , צא תהנה תבלה ואני מבטיחה לך שרק כך תגיע בחורה שלא יעניין אותה הנושא הזה אלא מי אתה באמת ואיזה אדם אתה.
    תזכור שברגע שתתעלם מהבעיה ותהיה מלא בטחון, קורן ומחייך , אנשים גם הם לא יתעסקו בבעיה. בהלצחה לך ! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו