כאב ראש שישי ושבת בבוקר - למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש שישי ושבת בבוקר - למומחים
    קייזרמן
    02/04/2012

שלום לך
    אני גבר בן 31 בריא לחלוטין.

יש לי בעיה שכבר מלווה אותי זמן רב.

בכל שישי ושבת בבוקר אני קם עם מגרנה.

אני מסביר לעצמי זאת בכך שאני הולך לישון מאוחר יותר כי זה סופ"ש וגם מתעורר מאוחר.

האם זה בגלל השוני בשעות משאר השבוע?
    האם זה בגלל שאני מתייבש (חוסר במים) כי אני ישן יותר שעות מהרגיל?
    האם זה קשור לצניחת לחץ דם במהלך שינה ארוכה?

והשאלה הגדולה:
    איזה דרכים יש לכם שאנסה - על מנת למנוע את הכאב ראש של שישי ושבת בבוקר? תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ראש שישי ושבת בבוקר - למומחים - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    08/04/2012

שינוי בהרגלי השינה ידוע כזרז (טריגר) להתקפי מיגרנה. חשוב לסובלים ממיגרנה לישון אותו מספר שעות ובשעות קבועות.
    שבת-חג זו יצאה מהשיגרה (מימות החול). כל יציאה מהשיגרה עלולה לגרום להתקף. גורמים ידועים נוספים לכאבי ראש של שבת-חג הם: שינוי במתח (לרוב ירידה במתח), שתיית אלכוהול, שינוי בהרגלי שתייה ואכילה (קמים מאוחר ושותים/אוכלים מאוחר יותר מהרגיל), ירידה בצריכת קפאין (אלו הצורכים כמויות גדולות), אכילת מזונות מסוימים (בארוחת ערב שבת-חג).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש שישי ושבת בבוקר - למומחים - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    15/05/2012

בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו