מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חדיםלירון12/08/2012
אני בת 17.10 (עוד חודשיים 18), וב-3 ימים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש כרוניים. הכאבים בולטים בעיקר כשאני מתעוררת וכשאני הולכת לישון, אבל הם מופיעים גם לאורך היום. ההרגשה היא סוג של פעימות לב במצח, בעיקר במרכזו, אך לפעמים גם ברקות.
בנוסף, אני סובלת בימים האלה מסחרחורות ועייפות מתמדת, וקשה לי לצאת לאור יום. פה ושם גם יש לי לחץ דם נמוך (יש לנו בבית מכשיר למדידה).
המשקל שלי תקין ואני שותה הרבה (בסביבות 8-10 כוסות מים ליום) ואף ישנה די טוב (מתעוררת מספר פעמים בלילה, לרוב בגלל תחושת חום).
לקחתי פעם אחת אדוויל, אך הוא שיכך רק קצת את תחושת הכאב, לא העביר אותה לגמרי...
מעולם לא חוויתי כזה דבר. מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חדים - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן12/08/2012ללירון שלום
קשה ללא בדיקה גופנית מדוקדקת שלך והעמקת האנמנזה שאת מספרת לתהות במדויק על סיבות כאב הראש שלך . גם לא ברור האם כאבי הראש שלך הם כרוניים שבהגדרה הרפואית שלהם הם מעל 6 חודשים או שהם רק ב3 ימים האחרונים.
למרות הפרטים החסרים ברובם יתכן ומדובר ב TENSION HEADACHE אך גם סיבות אחרות באות בחשבון.
כאמור פני לרופא האמון על אנמנזה מדויקת ובדיקה גופנית מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?