כאבי ראש חדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חדים
    לירון
    12/08/2012

אני בת 17.10 (עוד חודשיים 18), וב-3 ימים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש כרוניים. הכאבים בולטים בעיקר כשאני מתעוררת וכשאני הולכת לישון, אבל הם מופיעים גם לאורך היום. ההרגשה היא סוג של פעימות לב במצח, בעיקר במרכזו, אך לפעמים גם ברקות.
    בנוסף, אני סובלת בימים האלה מסחרחורות ועייפות מתמדת, וקשה לי לצאת לאור יום. פה ושם גם יש לי לחץ דם נמוך (יש לנו בבית מכשיר למדידה).
    המשקל שלי תקין ואני שותה הרבה (בסביבות 8-10 כוסות מים ליום) ואף ישנה די טוב (מתעוררת מספר פעמים בלילה, לרוב בגלל תחושת חום).
    לקחתי פעם אחת אדוויל, אך הוא שיכך רק קצת את תחושת הכאב, לא העביר אותה לגמרי...
    מעולם לא חוויתי כזה דבר. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חדים

הוספת תגובה

• כאבי ראש חדים - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    12/08/2012

ללירון שלום
    קשה ללא בדיקה גופנית מדוקדקת שלך והעמקת האנמנזה שאת מספרת לתהות במדויק על סיבות כאב הראש שלך . גם לא ברור האם כאבי הראש שלך הם כרוניים שבהגדרה הרפואית שלהם הם מעל 6 חודשים או שהם רק ב3 ימים האחרונים.
    למרות הפרטים החסרים ברובם יתכן ומדובר ב TENSION HEADACHE אך גם סיבות אחרות באות בחשבון.
    כאמור פני לרופא האמון על אנמנזה מדויקת ובדיקה גופנית מתאימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו